24.6.2013

Juhannus

Juhannus vietettiin erinteisesti mökillä Pertunmaalla. Me vähän Juuson kaa mietittiin, että oltais pidetty cityjuhannus, mut päätettiin sit kuitenkin lähtee mökille. Viivi ja Nasse otti mut aamulla kyytiin, sitten kurvailtiin kohti Santahaminaa ja otettiin Juusokin matkaan. Onneks Juuso pääs jo 11 tienoilla.


Oltiin ennen iltapäivää perillä. Ei ollu pahemmin ruuhkia enää. Lonkero kouraan ja juhannuksen viettoon!




Paikalla oli sama porukkaa, kun monena aikasempana vuonna ja juhannuksen vietto meni rauhallisesti. Syötiin, saunottiin ja hengattiin. Mä ja Juuso käytiin kalassa. Perussettiä. Tässä kuvapläjäys parilta päivältä.









Hassuu miten monille juhannus merkkaa kunnon dokausjuhlaa, mut ite sitä ei jotenkin osaa ajatella sellasena. Vaikka itekkin tuolla kuvissa pyörin lonkero kourassa, eikä se nyt ainoo juoma ollut, en silti pidä juhannusta pelkkänä rälläyksenä. Ehkä se johtuu siitä, että oon hengannu tuolla samassa mestassa ihan pienestä lähtien perheen kanssa. Juhannus tuntuu enemmänkin sellaselta perhejuhlalta.

Sunnuntaina lähettiin taas kotiin. Porukat jäi vielä mökille kun niillä on lomaa. Olishan se ollu ihan kivaa olla pitempään, mutta työt kutsuu ja Juusonkin piti mennä takas Santikseen. Kiva oli olla mökillä. Joskus vielä haluun testata millasta on olla juhannus stadissa. Kiitos kaikille mukavasta juhannuksesta!


1 kommentti:

  1. Ihana blogi sulla

    Kiinostaisiko alkaa seuraamaan toisiamme?

    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista