25.6.2013

Lentokoneita

Ens viikolla alkaa loma! Aijon alottaa lomani tekemällä vähän töitä. :D Otin pari vuoroa Sodexolle lentokentälle. Siellä oltiin mielissään kun laitoin viestiä, et voin tulla tekee pari vuoroa. Oon nyt ollu pois kentältä puol vuotta suunnilleen ja aina vähän väliä sieltä tulee kyselyä, jos pääsisin tulemaan töihin. Kesä ei oo parasta aikaa tehdä töitä lentokentällä, mut eipä voi mitään. Haha, oon innoissani!


Mua jännittää, et osaanko enää mitään! Toki perus siivoominen onnistuu, mut lentsikoissa/kentällä on kaikkee pientä muistettavaa jotka on saattanu vähän unohtua kun oon ollu poissa. Miten ovet avataan, mitä tulee mihinkin kaappiin, miten sujuu ajaminen, miten puhua radioon?! En tiiä edes onko mulla kuskivuoroja vai ihan perusvuoroja mut silti. Jännääääää! Mulla on ollu vähän ikävä lentokoneita.

Sodexolla on varmaan tosi paljon uusia tyyppejä. Varsinkin kun nyt on kesä ja kesätyöntekijät. Muutenkin vaihtuvuus on aika suuri. Toivottavasti siellä on myös vanhoja tuttuja. :) Kattellaan otanko vielä myöhemminkin heinäkuussa vuoroja. Riippuu vähän siitä mitä kaikkee kesälle keksii. Täytyy pitää myös ihan oikeeta lomaa. Tärkein aika lomalle on sillon, kun Juusokin tulee viikoks himaan.

Nähdään ens viikolla SXO! Terveisin Se kreisi lentsikkabongaajatytsy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti