4.11.2013

Sunnuntai shoppailut

Sunnuntaina vietin aamupäivästä yksikseni. Juuso oli duunissa. Himmailin jonkun aikaa ensin himassa, vaihdoin aamukuteet veke ja aloin miettimään uloslähtöä. Pukeuduin aika rennosti. Yleensä en tykkää olla löysissä vaatteissa missään kovin julkisilla paikoilla, mut nyt laitoin tollaset löysät pöksyt. Ei oo ihan kollarit!

Lähdin käymään Myyrmannissa. Kiertelin vähän Hennesissä. Löysin sieltä jopa jotain! Kävin ostamassa myös ihonhoitojuttuja. Mun jalat on ihan järkyttävässä kunnossa. Jalkahoitaja Kolehmainen aikoo laittaa ne uuteen uskoon. :D Shoppailujen jälkeen tulin taas kotiin kaupan kauttaa. Hennesistä lähti messiin pari paitaa. Jotain ohuita neuleita? Musta, jossa valkoiset pilkut ja oliivin vihreä.


Kauppareissulla kävin myös noutamassa paketin Smartpost automaatista. Nyt on ensimmäinen joululahja hankittu! Kai se on hyvä alottaa ajoissa. Mä tykkään ostaa joululahjoja ja varsinkin paketoida niitä. Yleensä laitan paketoimisen ajaksi joulumusaa soimaan ja virittäydyn oikeeseeb tunnelmaan, mut nyt en viittinyt. Ehkä vähän liian aikaista vielä sille kuitenkin. :D Laitoin paketin kuitenkin valmiiksi.


Kotona kaivoin pitkästä aikaa mun maalaustarvikkeet esille. Aloin luonnostella Katjan ja Samin hääkutsua. Se tyssäs kyllä aika nopeesti kun tajusin, että en löydä mun hyvää pensseliä mistään... Täytyy varmaan käydä ostamassa joku uusi ennenkun kortit lähtee sarjatuotantoon. Kiva oli kuitenki vähä maalata.


Neljän jälkeen Juusbekin tuli kotiin. Olin laittanu ruuan valmiiksi. Syötiin yhessä ja katottiin uusintana Dancing on icea. Vitsi kun tulee aina hinku jäälle kun sitä kattoo! Joku vklp käyn kyllä hakee luistimet kellarista ja lähen hallille. Olis kiva saada joku kaveriks. Hallissa olis kivempi luistella kun ulkona. Ei tarvii laittaa niin paljon vaatetta päälle. Eipä tuolla ulkona vielä mitään jäitä ookkaan.

Käytiin illalla vielä yhessä salilla. Ei ollu paljoo porukkaa. Sai rauhassa uudelleen tutustua vanhoihin laitteisiin. Juusokin sanoi, että oli ihan hyvä treeni. Kiva treenailla yhessä. Tänään on ollu lihakset vähän hellänä, vaikka eilen tuntu että ei ollu edes mikään kova treeni. :D Osu ja uppos siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti