15.8.2010

Back!

On ollu vähä taukoo kirjottamisesta ja nyt on vaikee alottaa ku olis niin paljon kaikkii juttuja joista vois tehä postauksen.

Olin siis taas riparilla Holmassa. Oli tosi jees leiri! Mul on viel edellisestäki leiristä kirjotus tekemättä. Täytyy tehä molemmista kunnolla jossain vaiheessa.


Vkl ennen riparii meni joteki tosi nopeesti, enkä oikein sillonkaan ehtiny kirjottaa. Oli kaupunkijakso, Olka, Pienpanimofestarit, Heavy Corner, kemut Esallla ja sit viimenen päivä meniki vaaan löysäillessä.

Holman jälkeen lähettiin J:n kaa sinne Viron reissulle. Siitä tulee kans isompi, paljon kuvia sisältävä postaus. Oli kivaa! Syötiin hyvää ruokaa, istuttiin kivoissa baareissa ja hengailtiin ulkona.


Eilen oltiin juhlimassa Santerin 22v. synttäreitä. Oli kiva nähä kaikkii tyyppejä pitkästä aikaa. Meni aika myöhään ja nyt väsyttää. Iso kiitos Miksalle, joka heitti meijän J:n luo! Ei tarvinnu mennä dösällä.

Kohta mun pitää lähtee kirkolle Holma 3:n konffikseen. Olo on aika jännä. Täytyy mennä freesaantuu. Toivottavasti mulle ei iske hirvee vaatekriisi just ennen lähtöö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti