27.8.2010

Bläääääh

Aika hyvin pysyin terveenä muutaman kuukauden. Olin viimeks kipeenä kesäkuun alussa. Nytkävi taas niin, et ku stressi laukes, tulin kipeeks. Tai ainaki mä luulen, et se johtuu siitä.

Vaikka oli on aika paska, täyty mun kuitenki raahautuu koululle hoitaa asioita. Saintoimitettuu mun maikoille niitä mun kirjoja ja sellasta. Pääsin myös vähän datailemaan meijän uusilla koneilla! Nää on aika mageeeeet. Täytyy sit jossain vaiheessa hankkii itellekki oma Mac. Haluisin läppärin, mut kuvienmuokkauksen ja muutenki taittohommien tekeminen on kyl vähä helpompaa pöytäkoneella. Tai sit pitää olla tarpeeks iso läppäri. Vähintään 17 tuumanen ja ne maksaa törkeesti.

Kun kerran koululla ollaan, ei voi vastustaa Photoboothin kutsua!


Jeejee. Jossoin kuvissa ne meijän uudet koneet näkyykin. Mä voisin jo kohta alkaa suunnittelee mun valmistujaisia. Mul on kyl tavallaan vieläkin sellanen fiilis, et salee jotain menee mönkään enkä taaskaan valmistu. Niin ei kuitenkaan pitäis olla ku on viimeseks hommat hoidossa. Mä haluun mun juhliin paljon porukkaa ja hyvää mättöö!

Eilen oli vika OLKA. Siitä on vähän paska ja haikee fiilis, ehkä myös semisti katkera. Haluun kiittää kaikkia ketkä on siellä ollu meijän kaa hengailemassa. Kiitos myös meijän bossille, J:lle ja Willille. Kiitti myös muille ohjaajille kenen kanssa oon pitäny OLKAa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti