18.8.2010

LINTSI!

Oltiin eilen meijän perheen perinteisellä Lintsireissulla. Tällä kertaa Veera, eikä meijän vanhemmat ollu kyl messissä. Ollaan monenmonen vuoden ajan käytä Lintsillä aina ekalla kouluviikolla. Sillon siellä ei oo paljoo lössiä ja säätki yleensä on ollu ihan jees. Mulla oli reissuista taukoo joku neljä vuotta, mut viimevuonna olin taas mukana. Sillon mesissä oli myös J a Esa.

Mentiin Lintsille heti ku se aukes eli neljältä. Saatin kyyti porteille, ostettiin rannekkeet ja lähttiin liikkeelle! Oon koko kesän/kevään halunnu Lintsille ja nyt pääsin. Harmi vaan et edellinen yö oli menny vähän huonosti ja väsymys oli aika kova.


Niinku muinaki vuonna, eilenkään ei ollu jonona oikeestaan mihikään ja esimerkiks vekkulan pysty juoksee ihan omaan tahtiin ilman, et on kokoajan joku perässä ja edessä. Ma diggailen Vekkulasta. Joskus pelkasin sitä.


Toinen mitä pelkäsin ihan hullusti on Kummitusjuna. Kävin siinä alle kouluikäsenä ja pelästyin jotain juttuu ihan törkeesti, enkä menny siihen laitteeseen ku vasta joskus kuudennella uudestaan... Haha.

Mä jätin tällä kertaa Kiepin väliin. Niin olis varmaan Pyrynki pitäny koska sille tuli vähän paha olo ja se joutu pitää vähän taukoo laitteista.


Päästiin menee Vuoristorataan Viivin ja Pinjan kaa kolmisteen, siinä ei ollu muita ku me. mentiin Viivin ja ihan ekaan ja Pinja vikaan. Oli hauskaa.


Maailman pyörä on yks pakllliiista laitteista. (Tai siis Rinkeli... Mä en kestä noita uusia nimiä.) Se on ihan tylsä, mut pakko siinä on käydä. Tällä kertaa Pinja jäi alas ja Pyry tuli huonovointisena mukaan.


Käytiin tottakai myös vähän peilailemassa. Niin nähny, mut aina yhtä hauskaa.


Saatiin porukoilta vähän rahaa, et saatiin ostettuu hattarat. Mä ja Pinja otettiin kyl pehmikset, ku ne oli suunnilleen saman hintasia hattaran kaa. Törkeen kalliita kyl molemmat. Hattara 3,50e ja pieni pehmis 3,10e! Hulluuu.


Viimesiks laitteiks jätettiin Hurjakuru ja Vonkaputous, koska niissä kastuu. Aikaa oli enää puol tuntii, sit meitä ootti kyyti himaan. Mentiin aluks Hurjakuruun, kävin siitä viimeks viis vuotta sitten!


Käytiin Hurjakurussa kerran ja sitte monta kertaa Vonkaputoukseen! Jos äsken ei ollu vielä tarpeeks marka, Vonkaputouksen jälkeen ainaki oli. Mul tuli ihan viides ja kuudesluokka mieleen, ku oltiin aina keväisin retkellä Lintsillä ja mentiin miljoona kertaa Vonkaputoukseen ka kivaa oli.


Sit kello olikin jo yheksän ja Lintsi meni kiinni. Tunnit meni nopeesti ja oli hauska reissu. Mut heitettiin Jiille ja muut meni himaan. Just ku päästiin Myrtsiin alko tulla vettä kaatamalla, ihan hyvä ajotus.

Tänään menään Jiin ja Tiinan kaa baarikeirrokselle, josta ollaan puhuttu jo pari vuotta mut ei olla saatu aikaan. Kierretään kivijalkabaareja. Nyt mä meen tiskaamaan, moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti