31.8.2010

The Expendables

Käytiin menneenä sunnuntaina J:n kaa kattomassa yllämainittu leffa. Siinä on paljon törkeen hyviä näyttelijoita. Tai ainaki sellasii mistä mä tykkään. Esimerkiks Sylvester Stallone, joka on myös ohjannu sen leffan. Muita hyviä on Dolph Lungren, en oo kyllä ikinä nähny leffaa missä se olis muuta ku joku hirvee tappokone, mut ei se mitään, Mickey Rourke ja Bruce Willis. Pienessä osassa oli myös Arnold Schwarzenegger, tosi pienessä osassa, yhessä kohtauksessa, mut se kohaus olikin ihan paras! Hahah. Tykkäsin myös Jet Lin roolista, en oo kauheesti nähny kyseisen tyypin leffoja.


Oli hyvä leffa! Paljon hyvää läppää ja hauskaa äijäräiskintää. Kanattaa ehottomasti mennä kattomaan. Se tuli kai vasta vähän aikaa sitten teattereihin, eli vielä ehtii hyvin!

Leffan jälkeen lähettiin takas Myrtsiin. Olis kylä voinu helgailla stadissa pitempäänki. Aurinko oli tullu pikkusen näyttäytymään sillä välin, ku me oliin Kinopalatsissa. Harmi vaa, et oli vähän kiire syömään ja kattomaan uutta Dance-ohjelmaa.


Kohta mun täytyy lähtee harjottelupaikalle Konalaan. En oo tänään siellä ihan oppuun asti, ku täytyy mennä koululle suorittamaan puuttuvaa äikkää. Koululta mun täytyy jotenki täpöö päästä takas Myrtsiiin ajotunnille. PITKÄSTÄ AIKAA. En vamaan osaa enää ajaaa. Kääk, edellinen kerta oli kuitenki sillon ku oli vielä lunta.

Mul on jääny salitreenit nyy vähän huonoiks viimepäivinä. Olin viimeks salilla viime ke, nyt on jo ti. Alan kohta lössähtää ja mua ällöttää. En nyt vaan oo oikein päässy salille, ku olin kipeenä ja eilen en ehtiny. Murrrr. Ehkä sit tänään. On paljon parempi fiilis ku teke säännöllisesti jotain treeniä. Nyt vois taas alkaa myös lenkkeilemään. Ei oo ainakaan liiin kuuma siihen! Hurrr.

Nyt menos, morjensss!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti