19.9.2011

Mikolla part miljoona.

Oltiin lauantaina viettämässä Juuson kanssa iltaa Mikon luona. Eka hengattiin meillä ja vähän aloteltiin. Oltiin aikasemmin päivällä käyty pienellä shoppailureissulla Alkossa. Ostettiin taas kerran halpaa ja hyvää punkkuu, mulle sidukkaa ja Juusolle bisukkaa. Aloteltiin ja datattiin, ihana yhdistelmä... Katottiin koneelta BB:tä. Anteeks mitä? HAhah.En oo koskaan ennen seurannu sitä, mut nyt on tullu katottuu lähes päivittäin. Ihan viihdyttävää. :D


Lähettiin Mikolle vasta joskus puol kymmenen maissa. Mikko oli hankkinu töistä siistin kaljahanatynnyrin. Kaksi hanaa, toisesta KOFFia ja toisesta Crowmoorea. Kyllä kelpas, ei edes pahemmin päästy nauttimaan omista tuomisista, ku Mikon tarjoilut oli niin jees.



Paikalla oli ihan kivasti porukkaa. Tmiä oli kiva nähä pitkästä aikaa ja tietty Miroa, joka on nyt intissä ja oli viettämässä viikonloppu vapaata. Myös Nikke oli pitkästä aikaa kunnolla vauhdissa. Meno oli aika perus, keittiössä on aina parhaimmat bileet. Toinen hyvä mesta on parveke. Keittiössä soi hyvä musa. Kuunneltiin aika paljon Helloweeniä. LEVYLTÄ! Siis vinyyliltä, ei soundit ollu ihan yhtä hyvät ku CD:llä haha. Oli jännää. On meillä himassakin levysoitin, mut sillä tulee harvemmin mitään kuunneltuu.




Mun ja Juuson osalta kemut kesti johonki kahteen. Sitten lähettiin matkaamaan Juusolle. Sinne on vähän matkaa, oltiin nukkumassa joskus kolmen jälkeen vasta. Matkalla tuli nälkä,. Ku saavuttiin perille, tehtiin pekonia, nammmm! Sitten oli hyvä mennä nukkumaan. Oli kiva ilta, vaikka se tuntuki aika lyhyeltä, johtuen siitä, et yleensä mennään aikasemmin ja nyt oltiin Mikolla vasta joskus kymmeneltä. Oli kuitenki jees! Seuraavana aamuna oli vähän pää pipi, mut ei onneks pahasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti