14.9.2011

Rakkautta & Anarkiaa

Vähän lisää mainostusta... Huomenna alkaa joka syksynen Rakkautta & Anarkiaa leffafestari. Tapahtuma järjestetään nyt 24. kerran. R&A leffat on aina ollu mun mieleen, joten pakko käydä tsekkaamassa ainakin yks pätkä, ehkä enemmänki.


Tällä hetkellä mulla ja Juusolla on liput yhteen näytökseen. Kävin viime vuonna kattomassa yhden leffan samalta ohjaajalta, Sion Sonolta. Ihastuin Love Exposureen niin paljon, et ku huomasin, et samalta ohjaajalta on taas leffoja, päätin heti mennä kattomaan. Tän kertanen leffa on nimeltaan Guilty of Love.


"Guilty of Romance on tyyliltään tunnistettavissa Sonon työksi. Monet ohjaajan luomista hahmoista tutustuvat pimeään puoleensa henkisesti, fyysisesti ja verisesti. Sama linja jatkuu tälläkin kertaa, ja useiden seksikohtausten lisäksi elokuvasta löytyy myös pihtailemattoman graafista väkivaltaa."

Lisää leffasta voi lukea festareiden nettisivuilta. Sieltä voi myös lukea muista leffoista. Itse täytyy vielä vähän paneutuu, jos vaikka löytyis muitakin kiinnostavia. Varmasti löytyy, en vaan tiedä riittääkö aika. Nyt on aika hyvin töitä. Kattellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti