8.9.2011

Poikkea Putiikissa


Tällä hetkellä stadissa on Poikkea Putiikissa -viikko, joka on Helsinkiläisten erikoisliikkeiden kampanjaviikko. Putiikkeja on mukana vaikka kuinka monta, mutta me käytiin porukoiden ja Juuson kanssa yhdessä. Lisää tietoa osoitteessa poikkeaputiikissa.fi.

Me käytiin Bigarre nimisessa nahka-ateljessa. Meijän sisko Viivi oli siellä muutamia kuukausia keväällä työharjoittelussa ja tällä hetkellä se on siellä töissä, tosin ei ihan täyspalkkasena. Vielä. Viivi on siis valmistunu samasta koulusta ku mä, mut vaatetusalalle.


Putiikissa oli pientä tarjoilua. Pientä suolaista, suklaata ja punaviiniä. Esillä oli Bigarren pitäjän, Pirjon, luomuksia vuosien varrelta. Liikkeen ulkopuolella oli myös pieni muotinäytös, jossa vaatteita esiteltiin.


Näytillä oli muutama takki, jotka olisin voinu ottaa ittelleni heti! Kyselin Viiviltä vähän mittatilaushintoja ja totesin et oikeen kokonen nahkajakku taitaa jäädä haaveeks. :D Ainaki Suomessa. Oli hauska nähä mesta mis Viivi on duunissa. Nahan työstäminen on semi hankalaa hommaa ja varsinki joittenki mallien tekeminen. Ehkä mä joskus puhun Viivin ympäri tekemään mulle jotain kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti