16.12.2013

Duunin pikkujoulut

Täällä taas! Vähän tullu taas taukoa kun aika on mennyt purkaen viimeisiä tavaroita. Nyt on kaikki oikeilla paikoillaan. Yhet kemutkin on tässä ollu. Duuniporukan pikkujoulut oli perjantaina. Päivä alkoi ihan normisti ysiltä, mutta loppui jo kolmen tienoilla kun taxit tuli hakemaan meitä kohti Kirkkonummea ja Långvikia. En ollu käynyt siellä aijemmin. Tiedossa oli spajuttuja ja sen jälkeen illallinen.


Aluks mentiin kylpylän puolelle. Sieltä ei oo kun yks kuva joka on Linan iPhonesta. Me vietettiin aikaa lähinnä vaan porealtaassa. Olis siellä ollut myös joku kuntoallas ja kylmäallas kahden porealtaan lisäksi.  Ite olisin tietenki kaivannu vähän liukumäkia ja melskettä, mut olihan se ihan jees vaan rauhottuu ja juoda skumppaa.


Pulikoinnin jälkeen piti alkaa valmistautua iltaa varten. Mä en tykkä yleensä enää laittautua tollasten meikinkien jälkeen, mut jotenkin sain kuitenkin taas itteni ihmisen näköseksi.  Hetki piti odotella aulan baarissa, että meijän illallispöytä valmistuu. Tässä vaiheessa myös meijän Norjan toimiston dudet tuli messiin.




Meille oli katettu pitkä pöytä ihan omaan rauhaan. Tai sit se oli rauhaks muille ravintolassa oleville. :D Saatiin kolmen ruokalajin illallinen viineineen. Alkuun oli ihan törkeen hyvää tattikeittoa, se oli melkeimpa koko illallisen paras kohta. Pääruuaksi oli purilainen ja jälkkäriks tosi tuhtia suklaakakkua.





Syömisten jälkeen siirryttiin vielä hetkeksi baarin puolelle hengaamaan. Sitten taxit tuli taas hakemaan meitä.


Mentiin jatkoille Looseen. Siellä en enää jaksanu kaivaa kameraa. Oli ihan kivaa, mut jotain draamaakin tais tulla. Ne meni multa kyllä vähän ohi kun lähettiin osan porukan kanssa vielä part 2 jatkoille Showroomiin. Me en tienny koko mestan olemassaolosta mitään. :D Sinne mentiin jotenkin Namun kautta. Eemelillä oli siellä pöytä varauksessa ja siihen kuului myös juomat. Showroomissa en ollu enää kovin kauaa kun kello alkoi olla jo aika paljon. Tulin yödösällä kotiin. Oli kiva ilta!

Yleensä en kadota mitään, mut dösämatkalla kadotin mun matkakortin. Se on salee pudonnu samalla kun oon kaivanu avaimia taskusta. Vähän ärsyttää, mut kävin onneks jo hakee uuden tänään aamulla. Sinne sai siirrettyä seutuajan ja arvon mitä kortilla oli. Tuntuu vähän tyhmältä.

Mun on varmaan pakko hankkia uus pokkari. Mua ärsyttää ihan sikana näitten kuvien laatu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti