2.12.2013

Pikkujouluja

Viikonloppu meni pikkujouluisissa merkeissä. Lauantaina oli meijän tän vuoden ekat pikkujoulut. Timi ja Veera järkkäs niitten kotona Espoossa. Ennen Espooseen lähtöä otettiin jo vähän varaslähtöä pikkujouluihin kotona. Vaatteetkin oli tietenkin mietitty teemaan sopivin värein. Jossain täytyi olla punasta.



Esa ja Jonna tule meijän luokse syömään Tapaksia ja juomaan viiniä. Oli kiva hengailla taas yhdessä. Kaivoin taas jouluvalot kaapista ja laitoin ikkunalle. Otin ne vasta kesällä viimeks veke. Ne loisti nätisti ikkunalla joulusta 2011. Ostin ne sillon kun muutettiin tähän kämppään. :D Hups.


Viiden jälkeen lähettiin pikkuhiljaa matkaamaan sinne Espooseen. Viivi ja Nasse liittyi seuraan junassa.  Martsarissa saatiin venaa hetken aikaa junaa. Ei annettu hyvän kemutus ajan tietenkään valua hukkaan......



Timillä ja Veeralla oli aika peruspossee. Muutama uus naama, jotka oli kiva tavata. Esimerkiks Jonin tyttöystävä. Ne on ollu jo jonkun aikaa kimpassa, mutta ei olla koskaan vielä nähty. :) Muuten aika perus.



Alemmassa kuvassa oli vissii hyvä biisi.... Tota sekoilua lukuunottamassa oli aika rauhalliset keppalot. Mä olisin itseasiassa tälläkertaa jopa kaivannu vähän railakkaampaa menoa. Ihan jees oli kuitenkin. Lähettiin Juuson kaa jo vähän yli puolen yön takas himaan päin. Käytiin matkalla myrtsissä pizzalla...

Sunnuntaina kaiken aamulokoilun jälkeen käytiin kattomassa yhtä kämppää. Sen jälkeen mentiin mun porukoille. Sielläkin oltiin pikkujoulutunnelmissa. Ei olla käyty moikkaamassa mun posseja Louhelassa.



Kämpän järjestys oli muuuttunu aika paljon sen jälkeen kun Veerakin muutti pois. Olkkari oli taas samanlainen kun viimeks joskus ysärillä. TILAA! Tuli ihan lapsuus mieleen. :D Olkkarissa taas iso pöytä.



Muitakin muutoksia oli tapahtunut. Veeran lähdetty oli uusi tyyppi muuttanut tilalle. Niin söpö ja pieni ja niin vauva. Pikkuinen kissanpentu, jota on alettu kutsumaan Mushuksi. Tää söpö oli vasta 7 viikkoa vanha.

Pyry ja Juuso leipoi pipareita. Ja söi takinaa. Tietty.

Myöhemmin niitä ja joulutorttuja. Myös ihan kunnon ruokaa ensiksi. Isossa pöydässä! Mä en nyt pääse yli tästä. :D

Loppuilta vietettiin löhöillen himassa. Oli ihan kiva jouluntäyteinen viikonloppu. Kivaa kun Juusolla oli kaikki päivät vapaata. Kämppä näyttökin meni hyvin. Siitä lisää vähän myöhemmin heti kun on varmasti nimet paperissa. Meijän päivät tässä pikku yksiössä taitaa nyt olla luetut. :) Jeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti