23.12.2013

Pieni joululoma

Eilen oli viimeinen työvuoro ennen jouluvapaita. Samalla myös ekat 5 vuoroa tauon jälkeen lentsikkahommaa takana. Kroppa pragaa vähän joka kohdasta. Onneks nyt on muutama päivä vapaata. Nää menneet vuorot ei oo onneks tuntunu mitenkään über kiireisiltä, vaikka onkin joulu tulossa ja jengiä lähtee reissuun. Vanhat asiat on muistunut ihan hyvin mieleen töitä tehdessä. No ei kai ne ihan hevillä unohdu kun tammikuussa tulee kolme vuotta täyteen Sodexolla. Viimeisin vuosi on ollu aika vajaa tosin. Oon tehny nyt kai suunnilleen 10 vuoroa tänä vuonna. Näihin aikoihin viime vuonna lähdin pois.


Nyt rauhotutaan jouluun. Tai ihan vielä ei rauhoituta, mutta valmistaudutaan. Tää päivä menee joulumusaa kuunnellessa ja ruokien väsäämisessä. Mennään mun vanhempien luo jouluaattona ja mä lupasin tehdä porkkanalaatikkoa. En oo aikasemmin tehny, mut tuskin se vaikeeta on. Yks joulu tein bataattilaatikkoa ja se ainakin oli ihan helppo nakki ja hyvää tuli. Mietittiin että joskus vois viettää Juuson kanssa ihan kahestaan joulua ja sit vois tehdä kaikki laatikot ja muutkin jutut ihan itse alusta loppuun. Olishan se mahdollista nytkin mut koska meijän perheessä on niin paljon possee, olis siinä aikamoinen homma.


Juusokin osallistuu joulun kokkauksiin tekemällä graavilohta. Se on jo muhimasssa jääkaapissa. Tänään  on myös siivouspäivä vielä. Mitään erityisiä joulusiivouksia mä en harrasta, kun aina pyritään pitää kämppä kunnossa, mut ihan normi viikkosiivous täytyy vielä tehdä. Huomenna aamulla suunnataan Louhelaan syömään riisipuuroa ja mennään joulusaunaan. Illalla ruokaa ja lahjoja. Perus settiä tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti