18.2.2012

Penkkarit 2012

Torstaina oli kauan odotettu penkkaripäivä. Juuson osalta se alko aamulla teeman mukaiseen asuun pukeutumiseen. Teemana siis kasari ja Juuso oli rokkarijäbä. Suurin osa vaatteista oli mun kaapista, myös kengät. Housut oli Juuson omat.


Heitin Juuson Vaskikselle, niillä oli siellä joku juhlatilaisuus ennen abishowta. Sen jälkeen ajoin nopee takas himaan ja laitoin itteni kuntoon. Oli kiva kävellä Juuson kaa martsarissa ku se oli ihan viimisen päälle laitettu ja mul oli tyyliin vaan yöpuku päällä. :D Ku sain itteni valmiiks lähin itsekki Vaskikselle kattomaan showta.



Miro, Jonna ja Sara oli kans kattomassa. Tän vuoden abishow ei ollu ihan niin hyvä ku viimeks. Aina se on ihan hauskoja mut viimevuoden oli aika superi. Tää oli mun yheksäs Vaskiksen abishow. :D Sen jälkeen ehittiin vähä jutskailla Juusben kaa, mut aika nopeesti Juuson täyty lähtee pukemaan haalaria päälle ja suunnata rekkaan.







Juuso ja muut läks ajamaan pitkin meijän hoodeja, mä, Miro, Jonna ja Sara lähettiin Lunaan. Kelattiin, et on hyvä mennä hyvissä ajoin ennen abeja niin pääsee istumaan johonkin. Juuso tuli perässä rekka-ajelun jälkeen. Luna on penkkaripäivänä aina ihan täynnä just sen ajelun jälkeen.




Muutaman jälkeen lähettiin kaikki koteihimme. Mä ja Juuso mentiin valmistautumaan illan menoja varten. Meillä odotti skumppapullo jääkaapissa. Syötiin ja kippisteltiin penkkaripäivälle. Hengailtiin kahestaan, kuunneltiin musaa ja venailtiin illan rientoja. Sain kokeilla Juuson abihaalaria. :D Tästäkään illasta ei selvitty ilman kunnon veetakriisiä, kun yhtäkkii päätin, et vaatteet jotka mulla oli päivällä ei ollukkaan hyvät... Ihme kyllä selvisin kriisistä seminopeesti ja löysin vaatteet, joka oli ihan kivan näköset ja hyvän tuntuset.






Vähän ennen ysiä kelattiin, et nyt vois lähtee. Samaan aikaan Esa soitti ja sano, et se vois tulla meijän messiin, mut ei pystyny lähtee ihan vielä. Se oli tänään tullu lomille intistä ja sen piti vielä hoitaa muutama juttu. Lähettiin Esan ja Jonnan luokse venaamaan, et Esmundo on valmis lähtemään. Siellä oli pari söpöö palleroo!



Yhentoista maissa päästiin lähtee kohti Myrtsiä ja Red Onionia... Matkalla käytiin pikasesti Liesarilla vetämässä makkaraperunat. Tai siis Juuso ja Esa veti, mä vaan närpin muutaman makkarapalan ja ranskalaisen. Dondossa oli vähemmän lössii mitä olin kelannu. Paljon abeja kuitenki. Jonnakin saapu sinne yhessä vaiheessa.



Jossaan vaiheessa Esa ja Jonna läks himaan nukkumaan, mut me Juuson kanssa jäätiin vielä. Toivottavasti Juusolla oli kiva päivä. Mulla oli ajoittain, varsinki illalla vähän tylsää, mut päivällä oli kyl tosi kivaa. Lähettiin dondosta taas kävellen himaan vähän ennen pilkkua. Onneks ei tällä kertaa ollu kauheen kylmä. Perjantai aamuna oli hassu herää, kun oli ihan sunnuntai fiilis, mut olikin perjantai. Harvoin sitä on torstaina missään menossa... Käytiin päivällä kattomassa Vaskiksen wanhojen tanssit, oli hyvä kattoo kun sinne oli ilmestyny muitakin ketä oli eilen ollu menossa. Jengi oli aika hyvännäkösessä kuosissa. :D

Nyt alkoi abien lukuloma. Lukemisen riemua siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti