6.2.2012

Talviurheilua

Kävin eilen sunnuntain kunniaksi harjoittamassa vanhaa harrastustani, luistelua. Pakkanen oli lauhtunut reiluun kymppiin, joten vetäsin luistimet jalkaan ja kävelin meidän talon edessä olevalle kentälle. Onneks jää on ihan vieressä, et voi laittaa luistimet jo himassa jalkaan. Luistimien vaihtaminen ilman koppia on ärsyttävää.


Voi herranjestas miten on taidot kulunu... Harrastin siis aikoinaan taitoluisteluu kaheksan vuotta, mut en osaa enää mitään. Ei meinaa lähtee mikään piruetti, ei hyppyjä, askelia tai liukuja. Musta on tullu kankee. Valssihyppy on oikeesti ainoo mitä enää osaan. Se on siis hyppy, jonka osasin jo 6-vuotiaana. :D


Onneks mun viimesimmät luistimet on hankittu siinä vaiheessa kun jalka ei enää kasvanu. Ne on kunnon luistimet, enkä osaa enää kuistella muunlaisilla. Jos laittaisin nyt jalkaani semmoset Anttilan perus kaunoluistimet, olisin varmaan vielä huonompi. Ne on oo niin kovaatekoa ku mun taitoluistimet.


Kun sain mun ekat kunnon luistimet, olin monta treenikertaa kokoajan nenälläni. Tälläsissä luistimissa on alin piikki niin alhaalla, et jos paino menee vähänki liian eteen, vietää lipat. 

Tää oli nyt toinen kerta tänä talvena ku kävin jäällä. Aijon vielä mennä uudestaan. Juuso lupas tulla messiin, kunhan saa roudattuu luistimensa edellisestä kodista. Tänä talvena aijon mennä myös laskettelemaan. Se on kivaa homma, mut en oo kayny mäessä vuosiin. Viimeks talvella 2004... Kaikki varusteeet pitäis kyllä olla ihan kunnossa. Katotaan miten käy ku lähtee pitkästä aikaa menee. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti