23.2.2012

Weeruska

Eilen aamulla ilma oli ihan super ihana! Heti ku heräs tuli hyvä fiilis, ku näki et ikkunoista alkaa tulla auringon valoa. Mulla oli alkamassa työpäivä Cityllä Konalassa ja koska en suostu maksamaan seutulippua niin nopeesta matkasta, mun piti kävellä. Meiltä tulee aika pitkä matka kävellä Konalaan, mut ei voi mitään. Eilen kuitenkin fuskasin ja menin muutaman pysäkinvälin junalla PUMMILLA. Kävelin sitten Malminkartanosta perille.


Päivä Cityllä meni ihan kivasti. Tyäsketelin hetken aikaa yksikseni, ku muut oli palaverissa. Sain hyvän tilaisuuden ottaa muutaman ihkun kuvan itsestäni...


Työpäivän jälkeen lähin stadiin, jossa treffasin Juuson. Mulla oli visiona, et olis voinu hengailla ihanssa talvisessa ilta-auringossa ulkona, mutta suunnitelmat meni uusiks sään muuttumisen takia. Lunta oli alkanu tulla niin tiheesti, et hyvä jos näki pari metrii eteenpäin kunnolla.

Etsittiin meille uusia verhoja. Nykyset on kivat, mut kauheen ohuet. Saatiin mun kummitätiltä tuparilahjaks rahaa uusiin verhoihin. :) Oikeenlaisia Valliloita ei kuitenkaan löytyny. Tilattiin myöhemmin illalla netistä oikeet. Treffattiin myös meijän mami, Viivi ja Joonas. Lähettiin yhessä sporalla kohti ravintola Weeruskaa, jonne myös loppuosa perheestä oli tulossa.


Oltiin puolisen tuntia etuajassa ja odotellessa nautittiin juomat. Mä otin Westonsin hyvää kuivaa siideriä. Kun muu posse pääs paikalle alettiin tilaamaan ruokaa. Weeruskan ruoka on ihan superia. Mä soin pariloitua maksaa kermakastikkeessa. Se on toi eka ruokakuva. Sen jälkeen kuvassa seikkailee Weeruskan pannu, jossa oli kaikenlaisia lihoja. Aikamoinen mättö. Viimesessä kuvassa on vuohenjuusto broileria. Se oli meijän seurueen hitti, neljä tilasi sitä.




Weeruskassa on hyvä hintalaatusuhde. Annokset maksaa noin 15e ja on tosi täyttäviä. Mä en ees jaksanu koko annosta loppuun, jouduin jättää hyvää perunamuussia. Listalta löytyy monenlaista kotiruokaa, mutta myös pizzoja ja burgereita. Niistä en osaa sanoo mitään, kun oon aina syöny jotain hyvää koriruokaa. Ruokalistaan voi käydä tutustumassa TÄÄLLÄ.

Eilisessä illan vietossa niitattiin kaks karpästä yhen iskulla. Ollaan pitkään puhuttu, et mentäis syömään yhessä koko perheen voimin (+ juuso ja Joonas), nyt vihdoin saatin toteutettua. Eilinen meni myös pienissä läksiäistunnelmissa. Veera lähtee tänään muutamaks kuukaudeks Italiaan työharjotteluun.

Nyt mulla iski pienoinen masennus, ku katon ulos. Tulee taas aika kivasti lunta ja kohta mun pitäis lähteä marssimaan kohti Konalaa. Täytyy varmaan kaivaa kaapista vanhat lasketteluvaatteet ja lähtee tonne sössöön. Märkää lunta. Töinen jälkeen pitää vielä kävellä salillekkin. No kai tää tästä!

Hyvää reissua Veeralle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti