13.2.2012

Saran kemut

Lauantaina juhlittiin Saran synttäreitä. Sara täyttää 20 hetken päästä, mut koska kemuilu ei sovi sille oikeelle päivällä, julhittiin nyt. Meil piti olla Juuson kaa yhet toiset kemut, mut ne peruuntu sairastumisen vuoksi. Tän näkösenä lähdin matkaan.


Mentiin Saralle ja Nikelle kuuden jälkeen. Sinne tuli illan mittaan aika paljon lössii, en ees pysny laskuissa. Oli paljon tuttuja ja muutamia vähän tuntemattomia. Tarjolla oli sinistä boolia ja kaikkii herkkuja.









En ees tiiä paljon kello oli ku oli baariin lähdön aika. Meillä oli aluks periaate, et ei lähetä Juusben kaa mihinkään baariin, varsinkaan stadiin. Meijät kuitenki sit ylipuhuttiin hyvällä diilillä ja sit taas mentiin...



Paikkana tuttu Red Onion. Voi voi. Sinne pitää mennä tällä viikolla vielä uudestaan, ku siellä on Juuson penkkaribileet. No oli ihan hauskaa, eikä rahaa menny paljon. Törmättiin siellä Julleen, seki täyttää muutaman viikon päästä 20v! Julle taitaa olla mun vanhin kaveri. Näin sen ekan kerran synnytyssairaalassa. :D



Redarissa oli itseasiassa parempi fiilis ku pitkään aikaan. Mulla ainakin. Innostuin käymään tanssilattiallakin Saran, Jennan ja Lotan kanssa. Käytiin myös Juuson kanssa pyörähtämässä illan viimenen hidas. Awww. Lähettiin pilkun jälkeen himaan. Kotimatka oli aika riehakas. Käveltiin samaa matkaan Lotan, Juhan, Mikon ja Kertun kanssa. Kaikki asutaan ihan samalla suunnalla Martsarissa. No Kerttu ei asu, mut se meni samaan osotteeseen Mikon kanssa.



Nukkumaanmeno meni taas aaaaika myöhään ku matkanteko kotiin ei ollu ihan nopeinta. Oltiin nukkumassa joskus kuuden maissa. Tällä kertaa sai onneks kuitenki nukuttuu ihan hyvin. Mä heräsin puol yheltä ja Juuso tasalta. Päivä meni aikalailla vaan löysäillessä.

Tän viikon ohjelmassa on Cityllä hommia ja torstaina on Juuson penkkarit. Meen kattomaan Vaskiksen abishowta ja rekka-ajelua. Meijän täytyis tässä joku päivä käydä tukussa ostamassa karkkia. Perjantaina on vanhojentanssit. Toivottavasti happi on sen verran hyvä torstain jälkeen et jaksaa mennä.

Toivottavasti tulee kiva viikko! Tällä hetkellä on vähän huono fiilis, ku musta tuntuu et mulla on kurkunpääntulehdus. Olo on kuumeinen, joka paikkaan sattuu ja kurkussa tuntuu karseelta. Kai tää tästä voitoks muuttuu!

1 kommentti: