23.7.2013

Home Sweet Home

Olipas kliseinen otsikko! Joku kysäisi multa tossa alkuvuonna, että voisinko tehdä postauksen meijän kämpästä. Pyydän anteeksi, että tää on nyt venyny näin pitkälle mut tässä kuitenkin olis. Otin kuvia jo perjantaina, mut koska kone alkoi takkuilemaan, en pystyny laittamaan niitä koneelle.

Asutaan siis Martinlaaksossa, aika lähellä asemaa ja uutta ostaria kivalla alueella. Meijän luukku on suunnilleen 32 neliöö, alkovi, ei parveketta, avara ja vaaleesti sisustettu pikkukoti. Mä muutin tänne marraskuun alussa 2011 ja Juuso tuli heti perässä joulukuussa. Virallisesti.









Vessa on ihan hyvän kokonen ja siisti. Mahtuu pesukone. Sieltä ei nyt oo kuvia. Keittiö on pieni ja vähän skrubunen. Sillon kun mä muutin, laitettiin mamin kanssa sitä vähän parempaan kuntoon, mut ei se vieläkään kestä lähempää tarkastelua. Myöhemmin maalattiin kaikki ovet vielä valkosiks. Toi palli on siks, että yletetään ylimpiin kaappeihin. :D



Myöskään vaatehuoneesta ei oo kovia, kun se on tällä hetkellä aikamoisessa kuosissa... :D Muuten tää kämppä on ihan kiva, mut sais kyllä olla enemmän säilytystilaa. Vaatehuone on tosi pieni ja keittiöönkään ei oikein mahdu mitään. Sängyn alla on jonkun verran tavaraa laatikoissa. Meil on kokoajan periaatteessa uus kämppä hakusessa, mut katotaan muutetaanko tästä mihinkään, kun vuokra on niin halpa. Tai halpa ja halpa, mut ainaki halvempi mitä monissa samankokosissa kämpissä täällä seudulla on. Vähän isompi olis ihan kiva, mut kyl me tässä ihan hyvin pärjäillään. Naapurit on jees ja ollaan tykästytty kauheesti just tähän alueeseen.

Tähän kämppään hankintalistassa olis uus sohva. IKEAn Klippan on ihan kivan näköinen, mut aivan paska istua. :D Käytiin jo yks päivä kokeilemassa muutamia, mut ei löytyny mitään hyvää sopuhintaan. Muitakin pikkujuttuja täytyis hankkia, esimerkiks uus matto eteiseen. Mua ärsyttää ku se on punanen! Uus kone olis kans kiva, varsinkin jos tää mun läppäri sekoo ihan täysin ja huolto maksaa liikaa.

6 kommenttia:

  1. Saako kysyä, mikä teidän vuokra tässä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! 603e, kun vesimaksut lasketaan mukaan :)

      Poista
    2. Yllättävän paljon :o Ainanki mun mielestä :D

      Poista
    3. Jep, no on se mustakin sillein. Nyt vaan tuntuu et ainakin tällä alueella toi on halvimmasta päästä. Samankokosia yksiöitä vuokrataan jopa 700e kuussa... Yks oli 800e. WHAT :D

      Poista
  2. Ihan hirveen kallis mun mielestä! Mulla on muutaman neliön pienempi, talvella täysin remontoitu parvekkeellinen yksiö ilman vaatehuonetta, vuokra alle 500E ja Vantaalla kuitenkin. En halua sijaintia sen tarkemmin kertoa, muttei ole mikään Korso tai muu "pahamaineinen" kaupunginosa. Tosi hyvät liikenneyhteyden Tikkurilaan, Korsoon, Myyrmäkeen ja Helsinkiin. Ootteko ettiny vaan yksityiseltä vai myös kaupungilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tollasia halpoja kämppiäkin voi löytää ihan hyviltäkin aluelta, mut varmaan aika tsägästä kiinni. Kyl mäkin tunnen yhen tyypin, joka asuu Myyrmäessä kaks neliöö isommassa kun me ja maksaa alle 500e. :)

      Ei me nyt ihan ettimällä etitty olla kämppiä, lähinnä Oikotieltä jos sattuis osumaan. Mikään pakko meijän ei oo vielä täältä muuttaa. Ehkä sit kattellaan vähän enemmän kun Juuso on tullu intistä ja taas töissä. Ollaan molemmat aika kriittisiä sijainnista, varsinkin kun alue jossa nyt asutaan on niin kiva!

      Poista