4.7.2013

Pakollinen lomapäivitys part 2


Sinne meni vikat lentsikoissa jynssäämiset. Oli tosi kiva päivä! On niin kiva tehä töitä porukan kanssa jotka kaikki osaa hommansa täysin. Mun lisäks oli kolme tuttua typyä ja vuoro meni kivasti. Siihen vuoroon oli hyvä lopettaa. Ainakin tältä erää. Duunipäivän jälkeen kävin ostamassa mansikoita ja tulin himaan. En meinannu aluks saada mitään aikaseks, mut sit laitoin musan pauhaamaan ja aloin siivoomaan. Kun kämppä tuli siistiks, korkkasin kylmän lonkeron, mansikat messiin ja sohvalle! Lomalle lompis. Nyt meijän valkoista sohvaa koristaa hienot mansikkatahrat.... Shit. Mut jee loma! Huomenna en laita herätyskelloo.

2 kommenttia:

  1. Voisitko kertoo lisää tosta työstä? Haluisin hakea myös kun vaikuttaa nii mielenkiintoselta. Millasia vuoroja? Mitä haastattelussa kyseltiin? Mikä on parasta ja mikä ällöttävintä? Kiitos etukäteen! Sulla on tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos meinasit tota lentsikkahommaa niin mä oon ainakin aina tykänny siitä. Haastattelusta on sen verran pitkä aika, et en ihan tarkalleen muista mitä kyseltiin. Itestään piti muutama sana kertoo. :) parasta on ne lentsikat ja lentokentällä työskentely ylipäätään. Huonoja mun on vaikee sanoo mut kannattaa varautuu siihen että niska limassa saa hommia paiskia ja välillä on tosi kiire. Mua ei tää haitannu, mut kyl oli välillä aika väsyny fiilis ku pääs kotiin. Kerran jouduin siivoo ihan törkeet paskat, mut siitä sai onneks vähä extrarahaa ;) sinne vaan hakemaan! Vuorot on 4-11h.

      Poista