10.7.2013

Tiistaibaana

Lomalla menee edelleen kivasti. Oon tää niin parasta ku Juusbe on himassa! Eilen oltiin vähän jeesailemassa Mikkoa ja Kerttua muutossa. Ne muutti yhessä Myrtsiin. Taas iski kämppäkateus vähän, ite en sinne huudeille haluisin muuttaa mut ne neliöt... Puolet enemmän ku meillä. :D Muuttopuuhien jälkeen lähettiin hakee kaupasta illan safkatarpeet. Meillä oli taas kerran sushipäivä. Sushia ja skumppaa!



Mikon ja Kertun muutossa oli paljon muitakin ja vähän puhuttiin, et vois mennä ehkä iltasella Lunaan yksille. Siitä se ilta sit lähti... :D Mikko ja Kerttu ei ollu kauheen pitkään mut mä, Juuso ja Miron jäätiin vielä muutamille. Lunaan oli tullu mun lempparisiideria hanaan. Old Rosie, uujeah!



Luna menee viikolla kiinni jo puoliltaöin. Päätettiin lähtee siitä vielä jatkaa hahah. Kesällä on hauskaa tollaset radalle lähdöt ihan extempore. Mentiin femmaan. Aika kauhee mesta edelleen, mut muita ei ollu auki. :D



Oli hauskaa. Muutamat juomat juotiin ja sit lähettiin snägärin kautta himaan. Otettiin Juuson kaa puokkiin joku annos, joka oli hullun kokonen. Mulla oli aamulla kauhee snägärimörkkis! Yöllä tapahtui taas perinteiset. Kauhee väsy, ovesta sisään, rojahdus suoraan sängylle ja silmät kiinni. Aina yhtä ihanaa herää aamulla kaikki vaatteet päällä ja meikit naamassa. :D Nukuttiin hullun pitkään, kello tais olla jo melkein 12 ku noustiin. Nyt kello on jo neljä, eikä olla lähetty vielä mihinkään himasta. Päivä on siis menny darraillessa ja löysäillessä. Samalla kaavalla varmaan jatkuukin. Kohta pitäis jaksaa lähtee kauppaan ostaa jotain ruokaa. Mirolla tais olla tänään duunipäivä, toivottavasti jäbä jaksaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti