30.7.2013

Ukkilassa

Nyt on kone huollossa tutkittavana... Vein rakkaan eilen Machuoltoon stadiin. Äkkiseltään huollon dude sanoi, et vika on varmaan näytönohjaimessa. Tänään tai huomenna tulee tarkempaa tietoa. Pahimmillaan huolto maksaa noin 500e. Ellei sieltä nyt löydy jotain muutakin korjattavaa. Auts, ei auta kun purra hammasta ja maksaa ja elää seuraava reilu kuukausi nuudeleilla. Mä haluun koneen jo takas!

Kun olin vieny koneen huoltoon, menin käymään Hietsussa kun sinne ei ollu huollolta kovin pitkä matka. Ilma oli pilvinen, mut tosi lämmin. Hietsussa oli myös mun vanhemmat ja Pinja. Oltiin jonkun aikaa ja lähettiin yhtämatkaa. Oltiin hetki Louhelassa ja sitten lähdettiin samalla porukalla ukin luo.


Oleskeltiin ulkona ja kerättiin vattuja. Vähän myöhemmin myös Viivi ja Nasse tuli hakemaan marjoja. Keräsin pienen satsin himaan pakkaseen. Musta on kiva, että on ite kerättyjä marjoja. Hahah, testasin myös että onko mun kärrynpyörätaidot vielä kuosissa. Kyllä vielä lähti, vaikka kuvat näyttää ehkä muuta!


Ukki keitti tietenkin myös kahvit. Mami toi jätskiä. Illalla lähettiin kaikki omiin koteihimme. Himaan tullessa mun oli pakko lähtee lenkille. Mul on ollu pitkään tosi tukkonen olo! Oikeestaan koko kesän ja syy on ihan siinä, et mun syöminen on ollu ihan hanurillaan täs lomalla. Ei minkäänlaista kunnollista rytmiä... Sillon kun oon yksin. Aamupalan syön aina, mut loput onkin mitä sattuu. Joskus joku leipä, joskus ehkä salaatti ja rahkaa sillontällön. Mä en oo tehny kauheesti mitään, että tulis kunnolla nälkä joten syöminenkin on jääny huonoks. Mä en oo tahallaan yrittäny olla syömättä, mut... Onnek kohta alkaa taas työt ja saan kunnon rytmin tähän elämiseen ja syömiseen. Ylihuomenna alkaa duunit!

3 kommenttia:

  1. Kuinka vanha sun kone on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ees kovin vanha. :/ Vähän yli kaks vuotta.

      Poista
    2. Aaaa no sitten :) Aattelin vaan että jos se on hirveen vanha ni onko järkevämpää ostaa uus kone vai korjata vanha.

      Poista