25.9.2013

Kylmää

Syksy on tullut ihan kunnolla. Aamuisin ollaan asteissa jo lähellä nollaa, lehtiä lentelee, pieni nahkatakki alkaa käydä jo liian kylmäksi, kädet kuivuu, iltaisin töiden jälkeen ei oo enää kauaa valosaa... Syksy ei oo ikinä kuulunu mun lemppari vuodenaikoihin, mutta nykysin en vihaa sitä enää niin paljoo. En oo enää pariin vuoteen kärsiny ihmeemmistä "syysmasiksista". Syksy on ihan jees. Paitsi sillon kun sataa.


Vaikka en enää vihaakkaan syksyä, en myöskään kuulu sen fiilistelijöihin. Luonto on ihan jees syksyin ja ulkoilu, mutta itse en kauheesti perusta näistä "Ihanaa, kohta saa ottaa villasukat kaapin nurkasta, köllöttää sohvalla ja juoda kuumaa kaakaota". Toki onhan se ihan kivaa köllötellä sohvalla jos ulkona tulee vettä kaatamalla. Sillon ei ihan hirveesti kiinnosta lähtee ulos hillumaan. Sadelenkit on kyllä joskus jees!






Oon taas pikkuhiljaa alottanut aamulenkkeilyt muutamina päivinä viikossa. Pieni pyrähdys ulkona heti herättyä piristää kivasti. Tän oon sanonu varmaan sata kertaa aikasemminkin. Myös salitreenit on kulkenu taas kivasti, kun vihdoin selvisin aiitä karmeesta kurkkutaudista. Katotaan jos sais ton Juusonkin kysäistyä taas jossain vaiheessa kaveriksi. On muuten ollu vähän hassua kun Juuso on taas himassa. Vähän on kokoajan tuli perseen alla kun luulee, että kohta pitää taas lähtee takas. Eipä tarvii. Ens viikolla alkaa vasta se normaalimpi arki, kun Juusolla alkaa taas duunit. Ihan kivaa!

4 kommenttia:

  1. Kiva ku jatkat näin aktiivisesti blogii nyt intinki jälkee! :) Tota kuumottelen itekki et mitä jos kestää törkeen kauan tottuu siihen et se toinen ei oikeesti enää lähe, ku oon varmaa nois täsmälleen samois fiiliksis sit 12 viikon kuluttuu. Jaiks, se jännittää jo nyt. Haluis vaa pystyy nauttii siit et toinen on oikeesti himassa, mut silti tää intti on sen verran kokonaisvaltaista et menee varmaan hetki ennen ku tajuu et se on oikeesti loppu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogi palailee taas pikkuhiljaa normaalimpaan! Intin aikana tää alkoi olla jo aika perinteinen inttileskiblogi, vaikka ei ollu edes tarkotus. :D Kiva jos jotkut vielä jaksaa seurailla!

      Katotaan kauan tässä menee, että mieli palautuu normaaliarkeen. Toisaalta tuntuu tosi hyvältä kun toinen on himas, mut silti kokoajan sellanen outo kuumotus et pitää lähtee. Kova on odotus siihen että pöly laskeutuu ja kaikki tuntuu normaalilta. Sekin taas joskus koittaa :)

      12 viikkoa, kohta enää kymmenen! Jaksamista sinne :)

      Poista
    2. Jos joskus viel muistat palata sun fiiliksii et millon alko tuntuu taas silt normielämältä ni must ois kiva kuulla ! Ja jep, koukutuin tähä blogiin ku 1/13 lähti se omaki laivaston sinisiin. Kiva seurailla et miten rullaa teillä elämä kaiken inttishaiban jälkeen. Ja hyvinhän se sujuu !

      Kiitti tsemppauksesta, it'll be needed.. :D

      Poista
    3. Kyllä mä veikkaan että kirjottelen taas fiiliksiä kun mennään vähän eteenpäin! :)

      Poista