24.9.2013

R&A festareilla

Käytiin eilen Juuson kanssa leffassa mun töiden jälkeen. Rakkautta & Anarkiaa leffafestarit on jo hetken aikaa pyöriny. Meillä oli liput mun kaimaleffaan, joka näytettiin Maximissa. Oli vähän häiritsevää jonotella leffaanpääsyi, kun vähän väliä joku puhui leffasta nimellä. Hätkähdin joka kerta. :D


Maxim on kiva ja vanha leffateatteri. Finnkinon sivut kertoo näin: "Kluuvikadun Maxim on toiminut yhtäjaksoisesti samassa osoitteessa jo vuodesta 1909 ja on näin ollen Suomen vanhin elokuvateatteri. Alkuperäisen, upean teatterisalin suunnitteli arkkitehti David Frölander-Ulf ja se avattiin Olympia-nimisenä, mutta vaihtoi nimensä myöhemmin Piccadillyksi. 1930-luvulta lähtien teatteri on toiminut Maxim-nimisenä." Täytyis enemmän käydä noissa vanhemmissa teattereissa. Niissä on fiilistä!




Leffa oli hyvä. Mä alan kokoajan enemmän tykkäämään tän ohjaajasta Kim Ki-dukista. Aika raakaa menoa oli välillä ja alkuun oli vähän vaikee pysyy messissä kuka oli kuka, mutta sitten alkou luistaa. Tekstit tässä leffassa oli Englanniksi, jota Juuson kanssa vähän kuumoteltiin alkuun kun kumpikaan meistä ei oo kovin haka, mut kuumottelut osottautui turhaksi. Ei ollut vaikeeta kieltä. Eikä kyllä puhettakaan kovin paljon. :) Nyt täytyy käydä vuokraamassa lisää Kim Ki-dukin leffoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti