20.9.2013

Sellon Sembalot

Tänään lähin duunista jo puoliltapäivin. Se oli sovittu jo aikasemmin, että teen lyhkäsen päivän että päästään viettää Juuson kaa pikkusen pitempi viikonloppu sen kunniaksi kun intti on ohi. Tulin töiden jälkeen nopsaan käymään himassa tuomassa ylimääräsiä tavaroita, jonka jälkeen lähettiin Juusben kanssa Espoota kohti. Mentiin Selloon kun siellä oli meneillään Sembalot.


Pörräiltiin muutamissa kaupoissa ja käytiin syömässä. Valittiin Kiinalainen buffetti. Ei oltu kumpikaan käyty siellä koskaan aikasemmin. Sieltä sai myös sushia ja se on aina tollasissa buffeteissa plussaa.



Pyörittiin Sellossa aika pitkään. Kiva kun pääs aikasemmin niin oli aikaa. Tultiin vasta kuuden jälkeen himaan. Sembaloilta tarttu messiin muutama heräteostos. Vaatteita lähettiin hakee, ne ei pahemmin napannu... Juuso sentään löys yhden t-paidan. Mä ostin vähän tukkajuttuja. Hairstoressa oli coolit alet. Kaikki -70%!


Ostin Cutrinin shampoon ja hoitoaineen. Mä oon ihan törkeen huono kaikissa tukkahoitojuttuihin liittyvässä, enkä tiedä kyseisestä merkistä mitään. Katoin vaan, että ne on jotain silver juttuja. :D Värjäsin eilen tukkaa vähän vaaleemmaksi ja nyt haluisin siihen vähän viileempää sävyä. Tällä yritetään. Hintaa näille jäi yhteensä n. 12 euroo sen 70 prossan alennuksen jälkeen.

Yhtenä herätteenä messiin lähti myös FASTin prodepuddingia. Oon halunnu maistaa sitä jo pitkään ja nyt se sit lähti testiin. Makuna valkosuklaa. Prismasta sai hintaan 19e. En ees tiiä mitä se yleensä maksaa. :D


Kävin äsken salilla ja testasin heti sen jälkeen. Ihan jees, mutta tässäkin vähän sellanen protskujauheinen sivumaku, josta en kauheesti diggaa. No yllättävää, sitähän se on. Varmaan hyvää jos tätä laittaa vaikka lettuihin. :) Sitä täytyy vielä kokeilla. Nyt sekotin mukaan jäisiä mustikoita, ihan hyvää oli niinkin. Mun maha ei vaan tykkää näistä pussiprotskuista. Heti alko vääntää kivasti... :D

Huomenna on tiedossa kivoja juttuja. Lähetään stadiin Hotelli Torniin juhlimaan Juuson kotiinpääsyä. Jeejee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti