10.9.2013

Vuoristorata kuume

Eilen illalla alkoi kurkussa tuntuu pahalta. Yö meni vähän huonosti kun kurkkukipu paheni. Aamulla olo oli vähän pöhnäinen, mut ihan ok tavallaan. Lähdin normaaliin tapaan duuniin. Ulkona hengailu ei tuntunu missään.


Töissä iltapäivällä olo alko menee huonoks. Ärsyttävää. Duunipäivän jälkeen lähdin rauhallisesti kaupan kautta kotiin. Liikkuminen alkoi olla jo nihkeemmän tuntusta. Kotona mittasin kuumeen niin se oli jo 37,5. :D Monelle se on varmaan vasta lämpöö, mut mulla tollanenkin lämpö pistää ihan sekasin. Mul ei tarvii nousta kun sinne 37 niin oon jo ihan kipee. Heitin one piecen päälle ja tein ittelleni smoothiee.


Tuli muuten hyvää! Baanaanu, pari pienehköä porkkana, jäisiä mustikoita, auringonkukan siemeniä, jugurttia ja maitoa. Oikeesti ihan törkeen hyvää. Ei tarvinnu edes laittaa yhtään sokeria tai hunajaa, kun olin valmiiks jo makeeta. Varmaan se oli banaanin ja porkkanan ansiota. En oo aikasemmin laittanu porkkanaa.

Mua ärsyttää ihan hullusti olla kipeenä. Se pistää mieltä aika hyvin matalaks. Ärsyttää vaan maata himassa, mut ei muutakaan voi. Kuume on alkanu suhaa ihan ihmeellisesti. Jossain vaiheessa se nousee, sit taas laskee ja taas nousee. Ei kuitenkaan onneks yli 38 asteeseen. Äsken otin särkylääkettä, jos vaikka sais yöllä nukuttuu. Just pari päivää sitten mietin ittekseni, et oompa pysyny pitkään terveenä. Olis pitäny koputtaa puuta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti