8.9.2013

Perjantai & Lauantai

Perjantaina alkoi Juuson tokavikat lomat! Mentiin suoraan intistä/töistä pääsyn jälkeen Juuson tädille Myllypuroon syömään ja suunnittelemaan Katjan ja Samin hääjuttuja. Illalla muu porukka lähti jonnekkin radalle ja me tultiin himaan. Meijän teki mieli vähän lähtee jonnekkin. Yritettiin aluks Juuson ja Nassen kanssa mennä Lunaan, mutta siellä oli yksityistilaisuus. Lopulta päädyttiin Jyväseen.


Oltiin pilkkuun asti Juuson kanssa. Joonas lähti vähän aikasemmin. Oli ihan kivaa istuskella pienellä porukalla hyväsessä. La aamuna pukkasi jopa pientä darraa, vaikka ei tullu juotua kun muutamat. Aamun löysäilyjen jälkeen lähettiin kelaostoksille Ruotoon. Käytiin myös VKK:lla kattomassa kalastusmeininkejä. Vähän harmitti kun ei itse päästy. Viikonlopun luvat oltiin myyty loppuun jo viikolla...





Oli taas tosi hyvä ulkona hengailu sää. Mittari tais olla suunnilleen parissakympissä. Kohta varmaan alkaa säät viilenemään kun mennään lähemmäs lokakuuta. Onneks ollaan vielä syyskuun alkutaipaleella.




Illalla käytiin vielä pitämässä pienet heittotreenit Silvolassa. Siellä oli aika paljon uimareita, vaikka illasta oli jo aika viilee. Kauheen monet tuli kysymään tuleeko kalaa tai ihmettelemään, että eihän siellä oo mitään mitä kalastaa. Monta kertaa joutu sanomaan, että me vaan treenaillaan tässä. :)


Myöhemmin illalla tehtiin hyvää ruokaa. Heti ruuan jälkeen alkoi ramasee ihan hullusti, mut katteltiin vielä jonkun aikaa töllöstä BB:tä. Tai mä katoin, Juuso torkkui vieressä. Tänään ollaan mietiskelty kivaa ruokapaikkaa Juuson kotiinpääsyn kunniaksi kotiutumisviikonlopuksi. Saa nähdä mitä keksitään. Nyt siihen on alle kaks viikkoa. Ei jaksais enää venttaa yhtään, vaikka paljon ei oo enää jäljellä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti