27.9.2013

Perjantain safkis

Perjantait on yleensä kivoja töissä. Kaikilla on hyvä fiilis lähes aina. Viikon työt tehty ja sitä rataa. Itse tässä vietän juuri rentoa ruokataukoa. Oon aika usein melkein yksin toimistolla safkiksen ajan. Muut käy yleensä syömässä meijän rakennuksen ruokalassa tai jossain muualla ulkona. Mitä tässä nyt on Ruoholahdessa kaikkia kivoja mestoja. Mulla on eväät. Tänään oli toissapäiväistä ite tehtyä spydäriä.


Kuva näyttää aika oksennukselta mut hyvää spydäriä oli! Perunat, porkkanat, purjo ja kurkkusalaatti suoraan Juuson mummilta Pohjois-Karjalasta. Makkarat ihan Lidlistä. Mä oon nyt jo vähän yrittäny kunnostautua ton ruuanlaiton suhteen uudestaan. Juuson intin aikana tein joku pari kertaa ruokaa itelleni. Viikonloppuina sentään oli vähän eri meininki. Nyt on taas toinenkin syöjä taloudessa niin jaksaa taas paremmin panostaa. En ees tajuu miten ruuanlaitosta tykkäävä ihminen voikin muuttuu niin laiskaksi...

Tänään on tiedossa kemut. Jostain syystä nyt ei edes kauheesti kemututtais. Veikkaan kyllä, että kun kello alkaa lähentelee viittä, alkaa menojalkaa vähän vipattaa. Niin usein käy kun on työviikko pulkassa. :)

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti