11.9.2010

Perjantai

Eilen ehtin äikän tunnille ajoissa! Jeahhh. Sain kirjotettuu mun asiatekstiäkin ihan hyvin. Ens viikolla mun täytyy jättää yks äikän tunti väliin, koska mulla on ajotunti. Voi eii. Eilenki jouduin lähtee 10 min aikasemmin, et ehin junaan ja hyvissäajoin Cityyn. Onneks työt oli sillämallilla et pystyin ihan hyvin lähtee. Olin Malminkartanossa jo ennen yhtä, joten en jaksanu juosta vaan nautin hyvästä säästä! Olin perillä yheltä.


Tää on ollu pukeutumisen suhteen jännä viikko. Mulla oli melkein joka päivä HOUSUT! Aina mä jaksan tästä jauhaa, mut se on vaan niin outoo mulle. Oli viel aika vaaleet housut, joka on vielä harvinaisempaa.


Housut on Pinjan vanhat, lastenosastolta, mut iso koko. Kerranki on myös pohkeista kireet. Yleensä housut on mulle reisistä ok, mut sit pohkeet jää ihan löysäks. On hassun malliset jalat! Kengät on Andiamosta, 5e!

Päästin eilen illalla J:n kaa sieltä Kannistosta jo vähän aikasemmin veke. Tajusin, et salihan on vielä muutaman tunnin auki ja lähin bodaa! Oli hyvä treeni ja kivaa bodaa yöllä. Olin aluks yksin, mut sit noin puolessavälissä mun treenii, joku jäbä tuli sinne kans.

Yleensä vedän salin jälkeen joko raejuustoo tai tonnikalaa, mut nyt mulla ei ollu kumpaakaan ku olin ajatellu meneväni salille vasta tänään. Sain viimeviikolla Hera80 protskunäytteen stadista, joten vedin sen. Maku oli minttusuklaa. Mulla on on ollu sitä itelläni joskus, mut taas muistu mieleeks miks ei oo enää... Se on aika pahaa. Niin kauheen makeeta ja yyyyyh. On mulla ollu myös toffeeta ja vattua, mut neki on ollu liian makeita. Kerran ostin pussin soija90 prodee, jossa oli makuna mansikka. Se ei ollu liian makeeta, mut siitä maistu se soija tosi pahasti läpi! Se on myös tosi paksuu ja hyi. Oli se kyl parempivaihtoehto ku hera. Täytyy ehkä maistaa sitä suklaanmakusena.


Sillon ku käytiin J:n ja Juuson kaa leffassa, samalla reissulla käytiin vähän kattomassa kenkiä Juusbelle. Mäki ostin yhet ihan tosta vaan, vaikka yleensä jos ostan jotain niinki kallista, täytyy mun suunnitella sitä etukäteen.


Makso 40e... Huhuh. Oikee hinta 80e, et ihan hyvä alennus. Noissa on tollasta kivaa karvaa ja tuntuu hyvältä jalassa. Oon viimeks ostanu sporttiset kengät ala-asteella. Tai no on mulla tennareita ollu, mut en mä niitä sillein laske sporttisiks.

Tänään Syystober ja illalla yhet tuparit JEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti