6.3.2012

Juuso 19

Juuso sai synttäripäiväkseen toooosi upeen sään! Ja mä sain kerranki hyvän kävelysään, ku menin Konalaan. Nyt mulla alko kuukauden putki Cityllä oman alan hommissa. Kivaakivaa! Eilen ei mikään kovin kiireinen päivä. Mua väsytti ihan kauheesti koko päivän. Onneks oli hyvä sää, joka piti vähän mieltä virkeempänä.


Ku pääsin himaan, kävin nopsakkaa hoitaa pari asiaa ja sit himaan tekemään syndeillallista. Juuso toivo lihaa, paistoin pihvit. Meijän S-Marketissa oli naudan paistia halvalla ja se sai tällä kertaa leikkiä pihvilihaa. Ihan hyvää oli, mut ei kyllä tietenkään vedä vertoja lihalle, joka on oikeesti tarkotettu pihviksi. Lisukkeena oli parsaa, muutama lohkoperuna ja kermakastiketta.



Ruuan kanssa katottiin Kill Bill, eka osa. Se on musta ihan hullun hyvä leffa, samoin ku jatko-osakin! Juusokin diggas. Naurettiin kaikille silpomiskohtauksille, ku veren lentäminen on aika överiä. Melkein taidetta. :D Tykkään monista Tarantinon leffoista.

Mulla oli Juusolle jälkkäriylläri. Niinkin omaperäistä ku mustikkapiirakkaa ja vaniljajädee.



Leffan ja syöminkien jälkeen katottiin vielä hetki telkkaria ja sit suihkun kautta nukkumaan. Juusolla oli kuulemma ollu kaikkienaikojen yksinäisiä synttäripäivä iltaan asti... Voi höh. Juuso oli ollu kokopäivän yksin himassa. Mäki tulin vasta puol kuuden maissa. Onneks lauantaina tuli sentään juhlituu enemmän. :) Ens vuonna ku pn pyöreet synttärit niin keksitään jotain jänskää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti