15.3.2012

Loppuviikko

Loppuviikoks on tiedossa kaikkee kivaa. Eilen käytiin Juuson kaa korkkaa uus sali ja nyt oon ihan jumissa. Tuntuu kyllä hyvältä. :D En olis ees malttanu lähtee himaan, mut oltiin oltu salilla jo melkein kaks tuntia niin oli ehkä ihan hyvä lähtee. En yleensä oo kun reilun tunnin, mut nyt oli kiva tutustuu uusiin laitteisiin.

Huomenna on tän viikon viimenen työpäivä. Maanantaina ja tiistaita lukuunottamatta on ollu aika lepposaa. Alkuviikosta oli deadline. Tänään tulinkin vasta tuntii myöhemmin, yleensä tuun yheksäks.


Huomenna starttaa SYÖ! -viikot ja me ollaan heti menossa Juuson kaa testaamaan joku. On vaan kauhee ongelma, kun ei osata päättä että mihin mentäis. Niin moni tarjous kuulostaa hyvältä! Parasta olis jos pääsis käymään vaikka kuudessa eri mestassa, mut ei rahat riitä. :D

Launtai alkaa yhteisellä salisessiolla, jonka jälkeen lähetään käväsemään Jullen part 2 synttäreillä, jotka on Jullen ja sen kaverin yhteiset 20 vee kemut.. Tällä kertaa on luvassa paaaaaljon porukkaa vuokrattu tila. Se tila on kyllä maailman kauhein, jossa monet kaverit on järkänny kauheita teinibileitä... Se on näitten kemujen teema, teinibileet. Pukeutuminen sen mukaan. Me ei kyllä varmaan pyrtytä osallistuu pukukoodiin, koska mennään vaan käymään ja jatketaan sieltä toisiin bileisiin.

Kaks mun superhyvää kaveria, Jonna ja Esa, on menny kihloihin ja muuttanu uuteen kämppään, joten sitä juhlitaan myös. Mulla on pienoinen ongelma kun en keksi mitä kivaa mä, tai me voitais ostaa Esalle ja Jonnalle lahjaksi. Täytyy kattella jotain perjantain stadireissulla.


Ootan viikonloppua kovasti, vaikka vähän alkaa jo mietietyttää tää joka viikonloppunen juhliminen... Oon ollu jossain kemuilemassa joka viikonloppu uudestavuodesta lähtien. Mulla ei oo koskaan ollu tällästä "putkea" :D Ehkä tää tästä jossain vaiheessa rauhottuu. Viimestään sit kesällä. Se on jännä juttu, ku aina kavereiden kaa puhutaan kuinka siistii kesällä olis bilettää, käydä pussikaljalla ja terassaille, mut aina se jää muutamaan terdeistumiseen ja loppuaika onkin ihan rauhallista...

Jeejee kohta vkl!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti