19.3.2012

SYÖmässä

Tänään kun pääsin töistä, faija tuli hakemaan. Myös Pinja ja Pyry oli messissä. Ajettiin stadiin ja siellä treffattiin Viivi, joka oli myös just tullu töistä. Mentiin hyödyntämään Rymy-Eetun SYÖ! -tarjous. Pippuripihviä, kermakastiketta, lohkoperunoista ja marinoituja hillonsipuleita. Annoksen oikee hinta on 29e, mut nyt vaan sen kympin!



Rymy-Eetu on kiva mesta ja ainakin tää pippuripihvi annos on hyvä. Muuta en oo siellä koskaan syöny. Myös viime keväänä käytiin faijan kanssa vetäsemässä sama setti SYÖ! -viikkojen aikaan. Viivi, Pinja ja Pyrykin tykkäs. Syömisten jälkeen lähettiin ajamaan takas kotikulmille ja mut heitettiin himaan.

Oon yksin kotona. Juuso on äiteensä ja veljensä luona käymässä. Katoin äsken Suomi TV:ltä lentoturmatutkintaa, ihan hullun mielenkiintonen ohjelma! Välillä kyl pelottaa :D Ainakin nyt ku katoin yksin. Se on koukuttava ohjelma.

Oli ihana tulla himaan äsken. Oli kyl kivaa käydä syömässä, mut oon ihan poikki. Must tuntuu vaihteeks et olisin tulos kipeeks. Toivottavasti en, kun en haluis olla pois töistä, enkä salilta...

Ihan kohta alkaa Huippis. Aijon lösähtää soffalle sitä kattomaan ja venaamaan, et Juuso tulee. Pääsee vaihtaa päivän kuulumiset. :) Tänään oli aika kiva päivä, vaik onkin maanantai ja masennuis heti aamulla ku katoin ulos ja tajusin et kohta mun pitää lähtee sinne kävelemään. Muuten oli jees!

NYT se huippis alkaa! Sen jälkeen viel Satuhäät. :D Olen sohvan oma.... Heiheiiii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti