20.6.2012

Kotona taas

Tultiin eilen Mannilasta himaan. Matka meni ihan super nopeesti, vaik kestiki 5h. Yleensä paluumatkat tuntuu menevän tosi hitaasti. Yleensä sitä oottaa himaan pääsyy niin paljon et matka matelee, nyt kun himassa perillä ei ollu mitään venattavaa niin meni tietenki nopsaa. Juuso tulee vast huomenna.

Tänään menin töihin heti aamusta. Nukuin semihuonosti ku kurkkuu särki ja nukahtaminen ihan tyhjässä kämpässä oli vähän vaikeeta. Mua ei kyl pahemmin väsyttäny aamulla, mut olo oli vähän nihkeen kipee. Pakko oli kuitenki mennä fillarilla kun en haluu maksaa tost muutamasta matkasta.


Mul oli tänään ekaa kertaa käytössä noi punaset Singaporesta ostetut kengät. Tykkään niitten väristä tosi paljon! Sain tänään pari kivaa kommenttia mun asusta. Se oli mukavaa. :) Töitten jälkeen käväsin hakemassa pitkäaikasen ajokortin yhteispalvelupisteesä. Samalla reissulla poikkesin myös Myyrmannissa... Törsäsin ihan kivasti rahaa...

Kävin vähän shoppaamassa Alkossa. Ostin muutaman juoman mulle ja Juusbelle Juhannusta varten. Mun on koko viimesen viikon tehny hullusti mieli lonkeroo ja erityisesti GINii, joten nappasin messiin pari putelii. Ostin myös jonku häröltä kuulostavan sidukan.


Manniin menin ettii kollarihaalaria. Mul ei oo varaa oikeeseen OnePieceen, joten kävin aluks kattomassa Seppälästä olisko siellä joku kiva. Muutama kivannäkönen oli mut ne ei ollu hyvii päällä. Menin seuraavaks Stadiumiin ja siellä oli just hyvä! Se oli parikymppia kalliimpi, mut tadaaaa, se olikin alennuksessa ja tuli ihan saman hintaseks kun Seppälän, eli 39e.


Ihanaa, nyt mulla on oma pehmee lököilyhaalari! Ostin liilan, taas yks syrjähyppy ainaisesta mustasta. Onneks Stadiumissa ei ees ollu mustia, olisin varmaan muuten ottanu sellasen. :D Tykkään kyl väreistä mut päädyn aina mustaan.

Lopuksi ostin vielä uudet valkoset kengät kun vanhat alkaa olla jo niin romuna, et niillä ei melkein voi enää ees kävellä. Hauskat tarratennarit, H&M ja 10e. Ei paha!


Shoppausreissulta tulin himaan sairastamaan ja siivoomaan. Täyty vähän imuroida ja pestä pyykkiä. Nyt juon Juuson mummin tekemää marjamehua ja yritän parannella itteeni. Ärsyttää kun jouduin skippaa salin. Mulla on ollu kauhee treenitauko, kun olin siel riparilla yli viikon ja sitä ennenkin ehdin käydä vähän huonosti.



Ihanaa, huomenna tulee Juusbe ja lähetään alkoillasta meijän mökille Pertunmaalle porukoitten kanssa. Kiva päästä mökille. Haalari pääsee heti messiin viileitä iltoja varten! Tänään pitää jo varmaan vähän pakkailla, kun oon huomisen päivän töissä ja sit vähän sen jälkeen kun pääsen, me jo lähetään.

Vaikka nää illat yksin täällä himassa mua vähän ahdistaakin, niin oon kyllä onnellinen, et on oma koti! Oma rauhallinen 32 neliöinen kolonen. Huomenna ei oo enää yksinäistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti