17.6.2012

Pita heppatyttönä

Niinkun viime vuonnakin, myös tällä kertaa täällä riparilla sai kokeilla ratsastusta. Tällä kertaa mä ilmottauduin oikeesti messiin, kun edellisellä kerralla kokeilin vaan ihan pikasesti ehkä 5min toisen vuorolla. Tällä kertaa otin oman puoltuntisen.


Tässä ihan vieressä, parin sadan metrin päässä sijaitsee Mannilan hevostalli. Meijän riparilaisille oli varattu kahtena päivänä sieltä aikaa. Tänään mentiin me, jotka ei ollu aikasemmin ratsastanu ja huomenna ne ketkä pystyy olemaan ihan normaalilla ratsastustunnilla. Tänään meitä oli vaan kaks, huomenna enemmän.



Me käpäiltiin rauhallisesti ja turvallisesti talutuksessa. Oli kivaa, et pääs kiertelee vähän ympäriinä eikä vaan aitauksessa. Mun heppa oli nätti ja sen nimi oli Vanda. Vierellä kulkevä heppatypy oli ihan järkyttyny, et oltiin tultu Vantaalta asti pitää riparia Punkaharjulle. :D


Meijän heppatuokio kesti puol tuntia ja se meni aika nopeesti. Tavallaan olis ollu ihan kiva olla pidempääkin, mut toi riitti hyvin. Joskus haluisin kokeilla sellasta vaellusta, jossa mennään hevosilla. Sitä ennen pitäis kyllä oppii vähän ratsastamaan. Hepat ei oo koskaan ollu mitään mun lemppariotuksii, tavallaan mä vähän pelkäänki niitä, mut onhan ne aika mageita kun ne on niin isoja ja komeita.
Katsotaan, jos joskus innostuu vaikka enemmänki, ei voi tietää.

Huomenna vika päivä täällä sit himaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti