1.6.2012

Kokeilussa



Valiolta on tullu markkinoille uudet vähemmän käsitellyt Hilja maidot. Kaksi erilaista vanhanajan maitoa, täysmaito ja kevyt maito, joita ei ole homogenoitu. "Homogenoinnissa maidon rasva pilkotaan pienemmäksi, jotta rasva ei nouse maidon pintaan. Valio Hilja maidoissa rasva siis nousee pinnalle, kuten maidoissa ennen vanhaan." Meillä on nyt kokeilussa täysmaito. Siitä kerrotaan näin:

"Valio Hilja™ täysmaito on nimensä mukaisesti täysmaitoa: se tarkoittaa sitä, että tuotteen rasvapitoisuus on luonnollisesti sama kuin lehmästä lypsettäessä. Täysmaidon rasvaa ei siis vakioida, joten maidon rasvapitoisuus muuttuu luonnollisesti vuodenaikavaihtelun mukaan ja vaihtelee 4,1-4,4 % välillä. Täysmaito maistuu herkulliselta sellaisenaan, ja sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon ja leivontaan: kokeile Valio Hilja™ täysmaitoa lettu- tai pannaritaikinoihin, puuroihin, myslin tai murojen kanssa ja oikeastaan kaikkeen maitopohjaiseen ruoanlaittoon ja myös leivontaan."

Hinta on vähän korkeempi kun normimölössä, mut ainakaan mun ja Juuson käytöllä sillä ei oo väliä. Maito menee lähinnä vaan kahviin. Siihen Hilja sopii ainakin tosi hyvin, kahvista tulee täytelaistä. Tää myös maistuu mun mielestä sellasenaankin hyvältä, vähän on paksua, mut se on hyvä juttu! Tästä tulis varmaan niiiiiiiin hyviä lettuja. Täytyy testaa!

Tykkään myös tölkkien ulkonäöstä! Pakko kommentoita, kun sillä alalla ollaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti