11.9.2012

Kämppäjuttuja

Mul on ärsyttävä kämppäangsti. Tai ei angsti, mut kaipaan jotain vaihteluu. Mua ärsyttää kun täättä on niin vähän säilytystilaa, eikä nyt pari ylimäärästä neliöökään olis pahitteeks. Tää meijän kämppä on kyl tosi kiva muuten. Aluks oli tarkotus muuttaa ehkä isompaan, mut luultavasti se homma saa nyt ainakin toistaseks jäädä. Sen sijaan täytyy keksiä jotain kivaa miten vois uudistaa ja ehkä saada lisää tilaa.



Kelailtiin vähän jos laittais meijän sängyn oottelemaan isompaa asuntoo kellariin ja hankkis tilalle parven. Meijän sänky on kyl superhieno, mut parven alle sais laitettua vaikka lipaston, eli lisää sitä kaivattua säilytystilaa.


Parven alle sais myös kätsästi Juuson soittokamat. Kattellaan mitä saadaan aikaseks. Kuhan tulee sopiva päivä vois lähtee vähän tutkailemaan mitä Ikeasta löytyy.

En tiiä olisko se muutenkaan ollu hyvä muuttaa just nyt isompaan kun Juusbe on kuitenki lähössä inttiin jo tammikuussa. Sit olisin viikot yksin isossa kämpässä ja peloissani! Mua oikeesti pelottaa miten mä pärjään. Oon jo tässä pitemmän aikaa ollu ahdistuneena kun tiiän, et kohta Juuso lähtee. Äh, onhan se vähän tyhmää olla allapäin jo nyt mut en voi sille mitään. Kai se siitä sit helpottuu...

Nyt ulos fillarin kanssa. Vapaapäivä, jonka kunniaks siivosin. Jee. Illalla salille ja sit sohvan pohjalle tapittamaan BB:tä hahahah...

2 kommenttia: