30.9.2012

Slip of the tongue vol.2

Vkl alkaa olla taas takanapäin, nyt on sunnuntai. Takana on myös muutama vapaapäivä. Vapaat meni siivoillessa ja kuskaillessa jengiä. Eilen vietin relauspäivää kun vapaiden hommat oli tehty ja Juuso oli töissä. Tutkin vähän meijän vaatehuonetta ja löysin muutamia ihan kivoja juttuja jota en oo hetkeen käyttäny. Yks löydöistä oli tää hamonen.


Ostin sen noin neljä vuotta sitten ja käytin jonkun verran, mut sit se alko tuntuu liian prinsessalta kun se on varsinkin takaa aika kuohkee. :D Nyt kuitenkin laitoin hyvällä mielellä päälle. Toi paitakin alkaa olee aika vanha, käytin sitä paljon 16-17 vuotiaana.

Vanhojen vaatteiden innostamana lähdin Myyrmanniin kattomaan löytyiskö jotain uutta. Koska ulkona ei satanu, mut oli kuitenkin aika viilee, laitoin mun poncon päälle. Tykkään siitä kauheesti.


Mä oon nyt tykänny pitää välillä myös korkkareita. Mul on noi yhdet jotka sopii syksysempään säähän. Ja ne on ainoot mun korkkareita jolla pystyn kävelee pitempiä aikoja. :D


Myyrmannista ei löytyny mitään. Ylläri. Tai no yks yöpaita, mut sitä ei nyt lasketa. Tulin takas himaan valmistelee ruokaa ennen kun Juuso pääs töistä. Ruuan valmistelu alkoi jo edellisenä iltana, koska tehtiin kieltä. Sitä täytyy keittää pari tuntia ja sit jättää yöks jääkaappiin muhimaan.

Luvassa oli kielisalaattia. Tahdoin siihen krutonkeja. REAL leivästä tulee tosi hyviä kruntonkeja, kun ne paistaa öljyssä ja maustaa suolla, pippurilla ja valkosipulilla.


Kun Juuso tuli himaan alettiin heti ruuan kimppuun, oli hullu nälkä! Salaatissa oli babypinaattia, kurkkua, paisttuja tameetteja ja paprikoita, krutongit ja tietenkin itse kieltä. Kastikkeeta oliiviöly ja dippailua varten pikkusen yrttimajoneesia. Päällä vähän parmesaania ja basilikaa.



Tuli aika täyteen tosta satsista. Täyty venaan muutama tunti, et pääs lähtee salille. Lauantai ilta on hyvää saliaikaa, kun siellä ei sillon oo kauheesti porukkaa. Kaikki on varmaan jossain kemuilemassa. Ehkä olisin itsekkin ollut, mutta tänään on taas töitä. Loppuilta meni jälleen telkkaria kattellessa ja sit nukkumaan.

Tänään töihin. Kun pääsen kotiin, täytyy mennä palauttamaan auto. Yhhyyy. Porukat tulee Japanista. Kiva mennä kuuntelemaan miten niitten reissu on menny. Nyt alkaa töihin valmistautuminen, heipparallaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti