3.9.2012

Tulevaa

Tässä parin kuukauden sisällä on tulossa kaikkee kivaa hommaa. Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, keskiviikkona on Ensiferumin levynjulkkarikeikka Nosturissa ja sinne ollaan menossa semi isolla lössillä. Mä en ees ihan tarkalleen tiiä et ketä on tulossa. Liput 18e.


Viikonloppuna meillä on ala-asteen luokkakokous. Otettiin luokkasormukset kutosella eli vuonna 2002 ja nyt on mennyt 10 vuotta ja aika kokoontua. Tavataan Lintsillä ja vietetään iltaa illallisen merkeissä ravintola Weeruskassa. Myöhemmin siirrytään jatkoille Suolaan.


Sitten meneekin jonkun aikaa ihan vaan töitä tehdessä. Lokakuun alussa meen taas vahtimaan Ainoa ja Nuppua, kahta Amerikan kääpiöterrieriä. Juuso on messissä sen mitä pystyy, jos allergia alkaa vaivata.


Myös lokakuussa (13.päivä) on yks levynjulkkarikeikka. Tätä Juuso odottaa kun kuuta nousevaa. Wintersunilta tulee uus levy, jota kaikki on saanu odotella aika kauan. Tääkin keikka on Nosturissa, liput 25e. Sinne siis!


Lokakuun 17. päivä on pitkään ootettu keikka. W.A.S.P. Circuksessa. Sain lipun synttärilahjaks Juusolta kesän alussa. Keikkaseuraksi saan parhaimmat Waspdiggarit, Jonnan ja Esan. :)


Heti Waspin jälkeen, seuraavana päivänä olis lähtö pienelle visiitille Tukholmaan. En oo koskaan ollu ruotsin risteilyllä, enkä käyny Tukholmassa. Sitä ei lasketa, et joskus mentiin perheen kanssa jollain kökkölaivalla meren yli ja ajettiin samantien Tukholmasta Tanskaan. Nyt pääsee ihan käymään. Kivaa!


Semmosta kivaa luvassa! Tänään meen taas töihin ekaa kertaa pariin viikkoon. Nyt ainakin on selkä kuosissa, toivottavasti pysyykin. Toi lentsikkasiivoojan työ vaan tuppaa rasittamaan sitä aika pahasti. Tänään vaan neljä tuntia ja ehkä sen jälkeen vois uskaltautua jo salillekkin. Jalat on vielä vähän hellänä vaelluksesta, mut eipä voi mittään. :)

Kivaa alkavaa viikkoa!

2 kommenttia: