23.9.2012

Viikonloppu

Perjantaina tulin töistä himaan joskus puol seiskan aikaan. Töissä kysyttiin, et olisko voinu jäädä pidemmäks aikaa, mut oli niiiin törkeen kirkuva nälkä et täyty jättää väliin. Tulin siis himaan syömään ja siivoomaan. Töissä kun ei vielä sitä ollukkaan tarpeeks. ;) Otin jääkaapista karpalomehua, johon lirautin vähän vodkaa. Sitten vaan musaa soimaan ja hommiin.


Aika nopsaan tuli siistiä, mut tiskit jäi kesken kun BB alkoi ja samalla aloin laittaa ruokaa.


Juuso pääs töistä vasta kymmenen jälkeen. Laitoin kaikki valmiiks ennen ku se tuli kotiin. Tein sellasia hyviä kesäkurpitsa "kakkuja". Kesäkurpitsaa, pinaattia, pinjansiemeniä, valkosipulia ja parmesania. Juomaksi oli Rieslingiä.




Olis vähän menojalkaa vipattanu, mut kello oli jo aika paljon kun saatiin syötyy ja molempia väsytti. Loppuilta meni sit nautiskellessa sitä vinkkua ihan kaksisteen. Nukkumatti tuli samantien kun kellahti sänkyyn.

Kelattiin, et lauantaina kun molemmilla oli pitkästä aikaa samaan aikaan vapaata, nukuttaisiin pitkään. Pöh, kun herää aamusin lähes aina samaan aikaan, herää myös vapaallakin. Alku iltapäivästä lähettiin suuntaamaan stadiin. Käytiin taas hakemassa juttuja Aasiamarkatista ja sit vähän pyörittiin. Kampissa jaettiin uusia Valio plus maitoja, jotka on pakattu uudenlailla.


Käytiin muutamassa vaatekaupassa, mut en mä oikein jaksanu kattella mitään. Se on aina perus "Hei mennään käymään tuolla...... Hyi mennään pois, ahdistaa". HAhah... Käytiin myös parissa levykaupassa. Juuso löys itelleen Devin Townsendiä ja mä Alice Cooperia. Sitten iski nälkä joten mentiin lähimpään Kiinalaiseen, Dragon Springiin.


Mä tykkäsin ennen käydä tuolla, mut nyt oli vähän pettymys. Ei noi meijän safkat oikein maistunu miltään. Yks syy on salee siinä, et sillon kun oon käyny tuolla viimeks, en oo hirveesti matkustellut ja nyt kun on syöny oikeeta kiinalaista, ei tämmöset suomen kinkkimestat okein nappaa. Onneks oli kuitenkin halpaa ja maha tuli täyteen. :)

Jälkkärikahveillä käytiin City-käytävän Coffee housessa, jossa otettiin mansikkamustapippuri cappucinot. Ne oli alessa S-etukortilla ja maksoi siis vähän vajaa 3e. Oli aika jännän makusta!


Kun oltiin juotu kaffet, kello alko olee jo sen verran et kaikki kaupat oli menossa kiinni. Lähettiin siis takaisin kohti kotikulmia. Mentiin Louhelaan mun vanhempien luo, jossa saatiin hyvää Viivin tekemää omppupiirakkaa. Telkkarista tuli Nuija ja tosinuija, jäätiin kattomaan se.

Juuso kävi vielä illalla nopsaan yksissä kemuissa, mä menin vaan himaan. Tänään on taas töitä. Juuso lähti Heseen kymmenenks, mulla alkaa kentällä kahdelta. Myöhään illalla mennään kattomaan yks Rakkautta&Anarkiaa leffa. Se on kesäkino Engelissä, toivottavasti toi saa tosta vähän laantuis, kun se kesäkino on ulkona, yhdellä sisäpihalla. Kiva paikka! Leffa alkaa vasta klo 23, toivottavasti pysytään hereillä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti