9.9.2012

Luokkakokous 6A

Meillä oli eilen ala-asteen luokkakokous. Syksyllä 2002 päätettiin, että kymmenen vuoden kuluttua kokoonnutaan yhdessä viettämään luokkakokous. Oltiin sillon kuudennella. Alunperin luokkasormuksen mukaan päivämäärä piti olla 22.8. mut siirrettiin se vähän syksymmälle. Tavattiin klo 18, mut mä menin jo iltapäivällä Mandin luokse, kun meillä oli vielä vähän hommia hoidettavana. Täyty ottaa syystakki käyttöön! Mä oon ihan pihalla säistä kun olin siellä Lapissa, luulin et tääl olis viel kesäsempää. :D


Skumppien oston ja muitten hommien jälkeen lähettiin Mandin kanssa kohti Lintsiä, siellä meillä oli treffit muiden kanssa. Lintsi oli treffauspaikkana, koska käytiin siellä muutaman kerran luokkareitkellä.





Meitä oli paikalla reilu 10 henkeä, mukana myös tietenkin meidän opettaja. Muutamaa tyyppiä ei tavoitettu ollenkaan ja osa jengista ei vastannut kutsuun ollenkaan. Onneksi kaikki ilmottautuneet tuli messiin. :) Mandi oli hommannut Lintsin laitelippuja, joten päästiin kaikki käymään yhdessä laitteessa. Osa meni vuoristorataan, Juuso Spaceshottiin ja mä, Mira, Kaisa ja Jari siihen aika uuteen laitteeseen. Onkos sen nimi Ukko? Oli aika huisi!





Lintsiltä lähdettiin Weeruskaan, jossa meillä oli pöytä varattuna. Saatiin annokset aika nopeesti, kun oltiin ilmotettu ne jo etukäteen. Osalla porukasta oli koko menut ja osalla pelkät pääruuat.





Oltiin Mandin kanssa järkätty pieni kisa meidän luokkalaisista. Hauskimpia kyssäreitä oli kun muisteltiin että kuka on ollu kimpassa kenenkin kanssa. :D Meidän luokalla oli pari jätkää, jotka oli "seukkaillu" monen  meidän luokan tytön kanssa. Mäkin kuuluin näihin tyttöihin hahah... Syömisten jälkeen pari tyyppiä lähtö kotia kohti ja me muut jatkettiin Suolaan Annankadulle.






Suola oli kiva mesta. Siellä vietettiin loppuilta. En tiiä mihin asti muut oli, itse lähdin Miran kanssa samaa matkaa kotiinpäin vähän yli yhden dösällä. Oli tosi kiva nähdä kaikkia ketä tuli paikalle! Osaa porukasta oon sattumalta nähny jossain, mut paria jätkää oon oikeesti nähny viimeks sillon koulussa. Mukavaa oli. Toivottavasti saadaan joskus myöhemmin vielä järkättyä tällästä uudestaan. Sitten olis taas kiva kattoa mihin jengi on elämässään päätynyt. :)

Tässä vielä loppuun muutama hassu kuva ala-asteelta. Pahoittelen laatua, kun ei oo skanneria! Muutamia samoja naamoja, kun eilen illalla.


Hheheh anteeksi! Ja kiitos eilisestä. :)

1 kommentti: