17.9.2012

Vapaapäivä

Viikonlopun työt tehty ja juhlat juhlittu. Oli kiva juhlat, kiitos! Nyt on maanantai ja vapaapäivä. Juuso lähti aamulla töihin, tai siis koulutukseen sodexolle. Mä jatkoin unia kun Juuso heräs, mut kun sen puhelin soi kasin maissa ja se läks ovesta pihalle, en saanu enää nukuttuu. Kävin pikasella aamulenkillä, nautiskelin aamupuuron ja kahvin dataillessa, laitoin itteni kuntoon ja lähdin pyörimään Myyrmanniin. Oli mulla sinne asiaakin, täyty käydä postissa.


Löysin yhdet farkut hintaan 10e Vero Modasta ja kuva-albumin tiimarista. Pienen shoppailun jälkeen tulin omalle ostarille hoitamaan ruokaostoksia ja käymään lounaalla. Halusin testata meijän ostarin Cafe Picnicin, jonne sattumalta ilmestyi myös Eeva ja Emma.

Alottelin äsken kuva-albumi projektia. Tilasin joskus ajat sitten paperikuvia meijän Singaporen matkasta, mut nyt vasta hain hankittua albumin. Reissustahan on jo vuosi! Vitsi kun pääsis takas.


Kohta teen ruokaa. Juuso sai eilen hirveen kasan sieniä mummiltaan, joten niistä olis tarkotus jonkunsorttinen kastike väsäillä. Ite ei olla vielä ehditty sienimetsään kun molemmat on töissä. Täytyy yrittää tässä lähiaikoina. Mun seuraava vapaa on vasta lauantaina. :D


Työntäyteinen viikko siis taas edessä. Ollaan huomenna Juuson kanssa samaan aikaan kentällä taas. Tosin Juusbe on edelleen koulutuksessa. Jonkun verran yritetään varmaan saada samoja vuoroja, kun tässä ja sauraavassa kuussa on hetkisen aikaa auto käytössä, voi siis mennä kimppakyydillä. En tiiä ollaanko samassa tiimissä. Hauska olis kyl testaa!

Nyt ruuanlaittoon, perunat kiehuu jo kohta yli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti