15.10.2010

Vapaapäivä

Vääsyttääää... Nukuin tosi huonosti viime yönä, enkä nukkunu aamullakaan yhtään pidempään ku muulloin, ku nousin J:n kaa samaan aikaan. Ku J lähti kouluun nukuin kyl viel puolisen tuntii. Se jeesas vähän. Mul on ollu outo olo monena päivänä tällä viikolla. On huimannu ja välillä menny vintti semisti pimeeks ja silmistä on katkeillu verisuonii... Hmmm.


Tässä silmät ei ees näytä kovin pahalta, mut oisittepa nähny ne illalla. Molemmat silmät ihan punasina. Välillä musta tuntu siltä, et joku tökkis mua neulalla simmuun.

Eilen illalla oltiin J:n kaa Kaivokselassa Julialla moikamassa parii söpöö karvapalloo ja tietty koko perhettä. Juotiin kahvii ja juoruiltiin kaikkee tyhmää.


Mä join pitkästä aikaa hyvää matcha lattea. Matcha on hienoks jauhettua vihreetä teetä. Noita latteja saa ainakin Japanista, Kiinasta ja Koreasta. Suomesta en oo vielä löytäny. Jos joku löytää, saa kertoo mulle! Noi on tosi hyviä. Voishan tietty ite tehä, et laittais matchan sekaan maitoo ja sokerii, mut tääl Suomessa matcha on kallista, ni ei raaski.

Julle oli tehny muffinsseja, jossa oli vattuu ja valkosuklaata. Jostain kumman syystä muffinssit oli sisältä vihreitä. Whaaat? Hyviä oli kyl! Kiitti Julle!

Ku tultiin takas Julialta, herkuteltiin Jiin kaa viel vähän munajuustolla. Se on tosi hyvään, varsinki paistettu ja jonkun hillon tai hyytelön kanssa.


Paistettiin ja päälle laitettiin saskatoonhyytelöä. Saskatoon on marja, joka maistuu jännältä ja tosi hyvältä. Kanattaa kokeilla! Stadista tota saa ainaki Maatilatori -kaupasta. Saa myös välillä joltain maalaismarkkonoilta ja vaikka Elmamessuilta. Ens kuussa on taas Elma, vähän kivaaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti