1.10.2010

Lindex Pink Collection

Eilen aamulla mulla oli se kauan stressattu uusi inssi. Mua jänskätti, ku mä menin autokoululle, mut sit se jännitys onneks lähti veks. Ku päästiin Hakuninmaalle ja se inssisetä tuli kyytiin, mua alko taas jänskattää ihan sairaasti. Oli vaikee painaa kytkintä, ku vasen jalka täris niin paljon... Se jännitys ei oikeestaan lähteny sit enää ollenkaan pois, ja mä ajoin ihan paskasti, ja se inssisetä oli pelottava. Meni kuitenki onneks läpi! JEEEEEEEEE! Nyt mulla on kortti (tai siis lappu) ja pääsen ajelee. Sit ku joskus saan autoo lainaan. Pääsen ajaa myös mopoo! Jejeje!

Citypäivän jälkeen lähin sieltä suoraan dösällä Hakaniemeen. Kävin hoitamassa parit ostokset Aasiamarketista ja sit treffasin J:n. Mentiin Cafe Pirittaan. Sielläkin oli SYÖ! -tarjous, eli porsaan lehtipihvi, korvasienikastiketta ja juuressärää.


Ruoka oli tosi hyvää, ja sitä oli paljon! Kelattiin, et se on salee ihan pieni annos, mut eipä ollutkaan. Mietittiin myös, et mitä on juuressärä, ja se tais osottautuu lohkoperunoiks ja muiksi juurespaloiksi. Paikkana Piritta on mun mielestä vähän liian fiini. Siel oli eilen aika paljon lössii ja siitä tuli mieleen, et se olis joku vaikka työpaikkaruokala bisnesmiehille. Kahvilana ihan jees ja terassi on tosi kiva, mut siinä ei nyt oikein voinu olla.

Pirittasta lähettiin kävelee radanvartta kohti keskustaa. Maisemat oli tosi hienot ja ilma oli ihana. Vähän kylmä, mut on aina jees ku paistaa aurinko.


Sain kutsun Lindexin uuden Pink Collectionin malliston avajaisiin. Osallistuin kisaan ja pääsin 300 ensimmäisen joukossa katsastamaan sen. Tarjolla oli vähän skumppaa ja pieniä leivoksia ja sieltä sai ostaa uuden malliston tuotteita, vaikka ne tulee myyntiin vasta tänään.


Kattelin malliston läpi, mut en löytäny ittelleni mitään. Oli siellä ehkä yks mekko, mikä näytti ihan kivalta, mut se oli tosi kallis. Kattelin loputkin vaatteet läpi ja lähin sitten menee. Ku lähti, sieltä sai pienen lahjakassin, jossa oli uusin Olivia, roosanauha ja joku ihonhoitojuttu.

Menin J:n kaa viel hetkeks Kamppiin. Kierrettiin vähän ja sit lähettiin Myrtsiin. Tultiin J:lle ja lösähdettiin hetkeks sängylle. Kävi taas perusjuttu eli nukahdettiin siihen, vaikka olis ollu viel paljon tehtävää...

Kohta lähen taas koululle suorittaa sitä äikkää. Enää ei oo paljoo jäljellä, se loppuu ens viikon perjantaina, ku jakso vaihtuu. Jess. Äikän jälkeen meen viel Citylle. Illalla bodaa, mut sitä ennen täytyis varmaan vähän siivota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti