9.1.2011

Muumit

Nyt ku ollaan sunnilleen ajantasalla, voi taas kitjottaa ajankohtasista jutuista. J lähti lauantaina opiskelijaristeilylle Ruottiin. Mä oon leikkiny J:n kämpässä kotia ja samalla harjotellu yksin olemista. Nukkuminen on vaikein osa ku oon aina tottunu siihen turvantunteeseen, et joku on himassa... Eilen en saanu mitään aikaseks, vaikka olin kelannu siivota. Olin koneella sellaset rapeet 8 tuntia. Uuuups. Menin nukkumaan kahen jälkeen. Onneks olin niin väsyny, et nukahin aika nopeesti.

Tänään siivosin koko kämpän! Siihen meni oikeestaan koko päivä. Myös mun oman "huoneen", joka on siis ehkä 4 neliöö, menee yleensä vähintään kaks tuntia. Mun on vaikee keskittyy siihen pitkää aikaa putkeen. Siivoon noin 10min, teen 5min jotain muuta ja näin menee koko siivous aika. Välillä kyl pystyn unohtaa muut asiat ja siivoo 30min putkeen.

Nyt kämppä on jees ja mä hengailen yksin. On outoo kun ei kuulu puhetta mistään. Mulla on kokoajan vähän turvaton olo, mut kai tää tästä paranee. Tänä vuonna olis tarkotus yrittää saada ihan oma kämppä, joten paree olis oppii olee yksikseen!


Onneks mulla on täällä pari kamua, joita voi halia jos alkaa ahistaa. J:n Myyrä ja mun Totoro, jonka ostin Osakan reissulta Japanista. Myyrän J sai muutamia vuosia sitten lahjaks. Me fanitetaan sitä. Totoroon mä ihastuin vuonna 96 tai 95.


Katon muumeja. Sain joululahjaks yhen muumi DVDn ja joulun jälkeen ostin ite pari lisää. Harmi, et se lahjamuumi jäi himaan. Siinä olis ollu taikuri, ainoo muumihahmo, josta J tykkää. Nää mä ostin siis ite:


Katoin äsken jakson, jossa muumipeikko haluu olla Robinson Crusoe. Näin sen ekan kerran pienenä mun kaverilla, joka oli nauhottanu sen. Meiltä just sitä jaksoa ei löytyny. Sen jälkeen oon yrittäny ettii sitä kaikkialta, koska ne hirviöt on niin söpöjä. Nyt sain sen DVDllä itelleni!


Voi kattokaa nyt noita! NIIN SÖPÖJÄ! Me toljotettiin sisarusten kaa muumeja pienenä ihan hulluuteen saakka. Ei oltu päiväkodissa, joten katottiin päivisin paljon töllöö. Ei kyllästytty muumeihin ikinä. Mami yritti joskus huijata, et jos kattoo telkkarii liikaa, silmät muuttuu neliön muotosiksi. Uskoin sen, mut sekaan ei saanu meitä irti muumeista. Katottiin myös paljon Disneyn leffoja, joista edelleen muistan monia repliikkejä ja lauluja. Se herätti hilpeyttä jouluaattona ku tuli Mulan, heheh...

Jatkan vielä jonkun aikaa miimien kattomista, mut sit täytyy mennä nukkumaan. En tiedä yhtään monelta J tulee huomenna ja olis ihan kiva olla hereillä ku se tulee. Nyt ku ei oo koulua tai töitä vielä, tulee yleensä nukuttua aika pitkään.

Nyt jatkuu muumit ja Muumimamman salainen ruokalaji!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti