8.1.2011

Tallinna

Joulukuun 20. päivä lähin J:n ja sen luokkalaisten kanssa Tallinnaan. Herätys oli aikasin ja väsymys sen mukainen. Laiva lähti muistaakseni kasilta ja siellä piti tietty olla aikasemmin paikalla. Ei tosin niin aikasin ku yleensä, koska oltiin ostettu liput joilla pääsee suoraan laivaan ilman lähtöselvitystä. Multa ja parilta muulta kyl tarkastettiin passit. Ekaa kertaa!

Matka meni kerranki nopeesti. Seuran määrä varmaan vaikutti, vaikka on kivaa liikkua myös kahestaan. Oltiin Tallinassa klo 11. Käytiin nopeesti yhessä kaupassa ja sit rynnistettiin suoraan vanhaan kaupunkiin ja Hell Huntiin. Kaikilla alko olee jo nälkä. Matkalla räpsin kuvia. Osasta tuli vähän huonoja, kun en jaksanu alkaa säättää siinä kylmyydessä. Se oli samaa luokkaa kun Helsingissä. Onneks mulla oli uudet hyvät ja lämpimät kengät ja karvalakki! Näpit vaan jääty.


Päästiin Hell Huntille sen verran aikasin, et se oli viel kiinni... Jouduttiin venailee ulkona, mut onneks vaan suunnilleen vartti. Hell Hunt on kiva mesta, viihtysä ja sieltä jaa hyvää ruokaa ja paljon hyvä juomia! Mentiin sisään, otettiin juomat ja alettiin selailla ruokalistoja. Mä otin tällä kertaa Kasteel Rougea, en ollu maistanu ennen. Se oli parasta kirsikkaolutta, mitä oon koskaan juonu!


Kaikki sai lopulta päätettyä mitä ottaa. Melkein jokaiselle tuli alku ja pääruoka. Sitten vaan venattiin. Ja venattiin. Ja venattii... Jouduttiin venaa niin kauan, et ku oltiin sit lopulta saatu ruuat ja syöty ne, laivan lähtöön oli enää noin kaks tuntia. Ihan ymmärrettävää kyl sillein ku porukkaa oli paljon ja kaikki otti 2-3 ruokaa. Ruoka oli kyl sit onneks hyvää ja oli muutenki hauskaa. Mä söin pippuripihvin ja alkupalaks J:n kaa megasavustettuja juustoja. Pihvissä oli kunnolla pippurii, se oli ihan kuorrutettu pippurilla!


Syömisen jälkeen osa jengistä lähti jo pikkuhiljaa käppäilee kohti laivaa ja osa lähti hoitamaan pakollisia Viron ostoksia. Mä lähin mukaan siihen porukkaan. Kierrettiin muutama poodi ja viimesenä mentiin Rimiin, josta mä ostin tulijaiset himaan. Sitten mekin lähettiin takas laivaan. Ei tullu ees kiire. Oli kyl tarjotus käydä viel yhessä kivassa kahvilassa, mut koska se ruuan tuleminen kesti niin kauan, ei ehitty ku hoitaa ostokset. Ens kerralla sit sinne.

Laivamatka takas Helsinkiin meni hilpeesti. Tää oli vähän erilainen reissu mitä ollaan yleensä tehty, mut myös tosi jeees. Oli mukava nähä J:n luokkalaisia ja hengailla isolla porukalla ja pitää kivaa!


Saatiin J:n kaa kyyti terminaalista Myrtsiin. Se oli hyvä juttu, kun ei tarvinnu kantaa kauheesti kamoja. Illalla väsytti mukavasti ja uni tais tulla aika nopeesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti