15.2.2011

Uus Pikachu

Viime sunnuntai oli aika väsyny päivä. Lähdin vähän yli 6 ajamaan kohti lentokenttää. En ajanu ojaan! Oltiin himassa seiskan maissa. Vähän sen jälkeen iski kauhee väsymys. En sit päässy edellisenä iltana nukkumaan kovin aikasin, vasta puolen yön jälkeen lähempänä yhtä. Herätys oli 05.45... Ihanata. Reissaajilla oli ollu hyvä matka! Sain tuliaiseks yhen paidan.


Aasialaiset vaatteet on aina hienoja! Mä en vaan ihan tiedä sopiiks toi paita mulle. Kuosi on jees ja tykkään paljon noista niineistä, mut tollasta muotoo oon vähän karttanu ku en osaa käyttää ja se näyttää mun mielestä vähän hölmöltä mun päällä...

Iltapäivällä menin Myrtsin kirkolle messuun. J ja pari kaveria soitti siellä. Oli paljon tuttuja veisuja ja se oli kivaa! Messun jälkeen mentiin J:n kaa meille. Oli taas vaihteeks pihvifestit. J osaa paistaa tosi hyvät pihvit. Yhteensä tuli paistettua 14 pihviä eli kaks per nenä, perheen lihansyöjät koossa. Aikamoinen käry tuli keittiöön.


Eilen oli ystävänpäivä. Hyvää ystävänpäivää siis kaikille, vähän myöhässä! Päivällä tein meijän perheelle ruokaa ja illemmalla mentiin J:n kanssa yhteen meijän lempparipaikoista, Santa Fehen.
Päivällä tein thairuokaa, kookoskeittoa, jossa oli kanaa, katkarapuja ja vihanneksia.


J tilasi ittelleen samaa ruokaa, jota syötiin mun 20v synttäripäivänä eli häränfile salaattia ja mä söin salaattia, jossa oli isoja katkarapuja ja chorizomakkaraa. Hyvää oli taas kerran!


Tänään aamupäivällä suoritin Finavian ID-korttiin tarvittavan koulutuksen. Meni ykkösellä läpi, onneks! Saan kortin siis varmaan perjantaina ja maanantaina mulla sitten alkaa oikeet työvuorot. Apua, sit oon omillani ilman kouluttajia... Päivällä lähdin käymään Jonnan luona myrtsissä. Ulkona oli hullun kylmä, joten menin junalla... Yhden pysäkin välin.


Oli kiva jutskailla Jonnan kaa kaksisteen. Lohottiin sohvilla ja Jonna askarteli ittelleen rekvisiittaa tuleviin penkkareihin. Jonna oli myös ostanu mulle lahjan uuden työpaikan johdosta. Se oli kiva lahja!


Mulla on muitakin Pikachuja, mut ne on jo vähän kärsineitä. Nyt mulla on ihan uus! Huomenna olis tarkotus mennä aamupäivällä salille. En kyl mee jos on kipee oli, tänään ja eilen on ollu semisti huono happi, ei kuumetta mut kauheeta kolotusta ja päänsärkyy.

Ylihuomenna kattomaan abishowta ja sit illalla Wanhoja jeeeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti