27.2.2011

Vantaankoski

Tänään ollu tosi siisti sää! Ei kylmä ja aurinko on paistanu melkein kokoajan kirkkaalta taivaalta. Oli kiva herätä aamulla ku eka mitä ikkunasta näkee, on kirkas taivas. Mul tuli sellanen fiilis, et pakko päästä ulos hengaamaan. Miten mihin menisin ja ylläripylläri päädyin Vantaankoskeen. Aika perus. Jutskailin Juusben kaa Facebookissa ja se tuli sinne myös. Lähin käppäilee aluks Martsarin asemalle varmistaa meneeks dösiä. Niinku arvelinki, niitä ei menny kovin hyvin. Lähin siis kävelee. Osan matkasta tulin sit kuitenki bussilla ku 53 tuli sopivasti suunnilleen matkan puolessa välissä.


Tulin koskelle ennen Juusoo. Kiertelin ittekseni siel ympäriinsä ja otin muutamii kuvia. Onnistuin myös uppoo polveen asti hankeen. Se mesta näytti ihan polulta, mut ei ollukkaan. Tai oli, mut siitä oli varmaan menny joku eläin tai jotain... :D Vähän meni lunta saappaan suusta sisään. Onneks ei todellakaan ollu kylmä!



Sit ku Juusbe tuli mestoille, löydettiin söpö lukkojuttu yhestä aidasta! Tää oli muuten eka kerta tänä talvena ku mä kävin Vantaankoskella. Siel tulee käytyy enemmän keväällä ja kesällä. Olis pitäny ottaa järkkäri mukaan. Sillä oli saanu hyvii jääkuvia. Vantaankoski on tosi nätti myös talvisin. Juuso tuli sinne PYÖRÄLLÄ! Huuuui. :D Kyl se mullaki käväs mielessä, mut meijän pyörät taitaa tällä hetkellä olla ukin luona turvassa putkirempalta, enkä salee olis uskaltanu ajaa tuol hankien keskellä.


Kävästiin myös kahvilla King's Cornerissa. Tai oikeestaan sen terdellä. Siihen paisto kivasti aurinko ja se oikeesti jo lämmitti ihan hyvin. Sit ku oli hetken istunu paikallaan tuli kyl vähän kylmä, myös kahvi jäähty aika nopee. Musta tuli siis varmaan nyt tosi kaunis hahah.


Istuttin jonkun aikaa tos terdelle ja sit lähettiin jatkaa matkaa koteihin. Oli kiva pieni ulkoilureissu. Olin vaihteeks taas pikkusen jäässä ku astuin dösään. Se on ärsyttävää, jos mul tulee kylmä ni se ei meinaa lähtee millään veke. Mä ootan ens viikonloppuu, sillon on Juuson syndet ja tiedossa kiva ilta monien kavereiden kaa. Tulin äsken himaan. Tulin taas koneelle, oon datannu tällä viikolla aika kiitettävästi. Mul on kylmä edelleen. Onneks meil oli just keitetty vihreetä teetä.


Huomenna olis sit taas töitä. Toivottavasti työnteko sujuu vaikka käsi on edelleen tosi kipee ku sitä liikuttaa. Mitenköhän mä saan kurkotettuu täyttökaappeihin kamaa, kannettuu painavii roskiksii ja hinkattuu pöytiä. Hmmmm. Sen näkee sit huomenna. Enää en kehtaa millään saikulla olla, ku olin just melkein viikon. Se on vaa sit pakko pärjätä ja vaik purra huulta! Nyt mä kuuntelen Spotifysta musaa. Latasin sen vihdoin meijän koneelle ja nyt oon koukussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti