29.10.2011

Letut lettuina

Eilinen tyttöjenilta meni kivasti. Paikalla Cityn tytsyt ja ohjelmana oli suklaa tasting -kisa ja musavisa. Mä on ihan hullun huono musavisassa hahah. Ilta meni tosi nopeesti, lähettiin baariin vasta joskus keskiyön jälkeen. Lähettiin Mireten kanssa kolmen junalla Myrtsiin, josta Juuso tuli hakemaan ja heitti Mireten himaan. Oltiin Juuson kaa nukkumas joskus viiden maissa, hups. :D Aamulla pyöri kivasti päässä. Sain nukuttuu vaan joku 5h. Lähettiin päivällä käymään Myrtsin maalaismarkkinoilla.


Markkinoilla oli aika paljon porukkaa ja kivasti uusia myyjiä. Mä tein perushankinnat eli pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Ostettiin myös yks metrilaku ja käytiin syömässä lettuja. Darralettuja. NAM! En ollu piiiiiiiitkään aikaan saanu lettuja. Ku muutan omaan kämppään, mun täytyy ostaa jauhoja ihan vaan sen takii, et jos mun tekee mieli herkkuja...



Markkinoitten jälkeen käytiin ostaa mulle vähän juttuja kämppään. Ostin pölynimurin Kodin ykkösestä. Nyt hengataan vaan meillä molemmat ihan väsyneinä. Kohta pitäis mennä vähän grillaamaan meijän pihalle. Siellä on Halloweenkemut. Aluks lapsille ja sit aikuisille. Aijotaan myös käydä piipahtamassa Mikolla, sielläki on jonkunsortin kemut. Mä ajoin olla ratissa, on pää sen verran pipi! Huomenna yritän saada pakattuu lähes kaikki loput on roinista.

1 kommentti: