28.10.2011

Puolvuotta!

Meil tuli Juuson kaa puol vuotta yheisoloo täyteen. Aika on menny tosi nopeesti. Muistellaan aina välillä, aika useinkin, et miten kaikki alko. Viime lopputalvi ja kevät oli jännää aikaa. Juhlistettiin puoltavuotta pikkasen mun töiden jälkeen eilen. Mulla oli aikanen aamuvuoro kentällä, jonka jälkeen suuntasin Vaskikselle. Käytiin Lunassa yksillä.


Käytiin myös Myyrmannissa asioilla ja ostamassa illaks ruokaa ja valkkaria. Sen jälkeen mentiin Juusolle, jossa hengattiin koko ilta kahestaan. Tehtiin mättöö ja katottiin Wrestler. Tehtiin katkarapu ceasar salaattii. Juuso sai hoidella katkaravut syömiskuntoon. Must on ärsyttävää kuorii niitä. :D Ite olisin ostanu valmiiks kuorittuja, mut kokonaiset oli halvempii...




Salaatti oli nam ja leffa hyvä. Oon nähny Wrestlerin aikasemminki, mut ei haittanu kattoo sitä uudestaan, se on niin hyvä. Hyvää musaa ja kova näyttelijä. Katottiin myös BB hahahha. Sen jälkeen mua alko väsyttää ihan törkeesti ja simahdin sohvalle. Ei ihme, oltiin juotu pikkusen valkkarii ja mä olin heränny aamulla vähän ennen viittä... Tänä aamuna olis saanu nukkuu pitkään, mut jostain syystä heräsin jo kasilta. Mur.

Tänään alotin muuttopakkaamisen. Se olikin helpompaa ku kuvittelin, ainaki tähän asti. Pakkaaminen on tunnetusti mun lempparihommaa. Huomenna ja sunnuntaina jatkuu vielä. Jokusen tunnin jaksoin pakkailla, sitten aloin valmistautuu iltaa varten.



Meen tänään viettämään tyttöjen iltaa. Mä en oo kauheesti ollu missään tyttöjen illoissa messissä. Muutamat meillä on ollu Lauran kanssa ja kerran Miran kanssa. Ihan kivaa. Mua vaan ärsyttää se et väsyttää. Enkä oo ihan varma et oonko tyytyväinen mun vaatetukseen, mut ihan sama. Alemmassa kuvassa oleva pöllökoru on ostettu yhestä krääsäkaupasta Singaporesta. Siellä on semipaljon kaikkee pöllökamaa. Niin kyl taitaa täälläkin olla tällä hetkellä. Pöllöt on kivoja.

Kohta Alkoon ja sit kohti Pasilaa. Juuso saa taas varmaan naureskella mulle illalla... Voi eiii hahah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti