16.10.2011

Spinefarm

Oltiin perjantaina Juusben kaa Nosturissa Ensiferumin keikalla. Ennen keikkaa aloteltiin meillä pikkusen. Ostin Singaporen reissulta juomasekostusta, josta saa tehtyä kaikkia kivoja drinkkejä, esim Singapore Slingiä. Maistoin sitä, mut en tehty oikeeta Singapore Slingiä, vaan jotain omaa säätöä. Oli ihan hyvää!


Tultiin Nosturiin kasin jälkeen. Ovet aukes kasilta. Jonoo oli vielä, mut ei onneks joutunu venaa kauheen kauaa. Käytiin vetäsemässä yhet juomat Nosturin alakerrassa. Mä tykkään Nosturista keikkapaikkana, oon aina tykänny. Kävin siellä ekan kerran 13-vuotiaana kattomassa Negativee. :D Muistan päivämääränki edelleen, se oli 22.8.2003. Sen jälkeen siellä on tullu vuosien aikana ravattuu ihan kivasti. Nyt muutamien vuosien aikana vähemmän. Eniten 14-15 vuotiaana. Mua nauratti käydä siellä vessassa... Legendaarista hahah.


Ekaa bändiä, Crimfallia ei kuunneltu yhtään. Seuraavaks soitti Kiuas, sitä mentiin kattomaan ku Juuso diggailee kyseistä bändiä. Mulle se ei kauheesti iske, ei se musta mitenkään kakkaa oo, mut ei vaan iske. Kiuaksen jälkeen oli vuorossa Virolainen Metsatöll, jota mentiin kattomaan yläkerran baariin.



Metsatöllillä oli taas koomisia välispeekkejä suomeks, vähän virolaisella korostuksella. Oli hauskaa. Keikkakin oli ihan hyvä. Ennen ku Enska alotti mentiin takas alas ettimään mestat. Päästiin ihan hyvään paikkaan, semmosen korokkeen päälle. Sieltä näki hyvin. Enska alotti soittamisen kahentoista maissa.


Keikka oli jees. Taas kerran jäi teitenki kaipaa jotain biisejä, mut koska on paljon hyviä biisejä, sille ei voi mittää. Se biisi tuli kuitenkin, jota eniten venasin. Victory song! Tajusin eilen, et taisin tännekki aikasemmin kirjottaa et oon nähny Enskan vaa kerran tätä aikasemmin, mut sit muistin et täähän oli kolmas kerta. Eka kerta oli Tuskassa 2009. Keikan jälkeen meillä tuli pikkusen kiire, täyty kävellä keskustaan ja ehtiä vikaan bussiin jolla pääsee Juusolle. Kerittiin just sopivasti ja päästiin turvallisesti nukkumaan. Aamulla oli vähän jalat hellänä ku nous ylös. Hyvä keikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti