30.5.2012

Melontaa

Kurkkukipu pahenee, mut en antanu sen häiritä melontareissua. Salille en mennyt kun ei varmaan olis ollu voimaa treenaa... Lähettiin kuudelta pienellä porukalla kohti Holmaa. Kyseessä oli jälleen Saapas -partioon liittyvä juttu, kevään lopettajaiset tai jotain sinne päin. Saatiin syödä Holmassa iltapala ja sitten lähettiin kaivaa kajakkeja katoksesta.




Kierreltiin vähän Valkjärvellä. Meitä oli yhteensä kuus henkee. Yks tyyppi meni soutuveneellä, mä ja Juuso kaksisteen kajakilla, samoin Joni ja Julia, Veksu meni yksin.





Vähän vaille yheksän alettiin tehä lähtö himaan päin. Oli kivaa! Oon kaks kertaa aikasemmin melonu, mut edellisestä kerrasta on menny jo jokunen vuosi. Oli jees, että pääs taas pitkästä aikaa. On mageeta olla sielä veden tasossa ja mennä läpi pienistä aalloista. Kaikki luonnossa oleminen on aina kivaa.

Nyt ei enää juttu oikein luista... Täytyis mennä suihkuun ja nukkumaan et jaksaa huomenna herää ja lähtee Citylle. Toivottavasti en oo kauheen kipee, ei oo kiva pyöräillä huonossa hapessa. Ei matka sillein kauheen pitkä oo mut siltä, on se kuitenki kuutisen kilsaa. Nyt suihkuun ja sit parantelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti